Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
MA BOLESNJACI IGRACETE U KUPU \"SEMSE SULJAKOVIC \" NEMA FRKE ! ILI U KUPU COPAVOG \"MUHAMEDA MUJKANOVICA\" STA VAS BRIGA , A DA NE SPOMINJEMO RAZNA TAKMICENJA ZA\" RETARDIRANE\",PUSITE VI FIFU I UEFU !
A Zijo taman počeo praviti ekipu za Europske utakmice .
Treba trajna suspenzija sve dok nam ovakvi predstavljaju BH nogomet.
Odličan potez . Svaka im čast .
Ako u bilo čemu postoje makar i najsitnije natruhe nekakvog poimanja Bosne i Hercegovine kao države - ovi iz RS-a će učiniti SVE, APSOLUTNO SVE da obore, ospore ili unište takve institucije, saveze, udruženja, organizacije i sl. Dakle, sve što u sebi sadrži prefiks Bosanskohercegovački - za predstavnike RS-a je neprihvatljivo. E, slijedeći ovo što sam rekao - jasno je k\'o dan, da predstavnici RS-a neće prihvatiti novi Statut NI POD KOJU CIJENU, a kao posljedicu imaćemo urušavanje još jedne BH institucije. Predstavnici RS-a će zadovoljno trljati ruke, jer će učiniti još jedan, veliki korak, ka potpunom negiranju i urušavanju Bosne i Hercegovine. A, mi ćemo blentavo kritikovati nesposobnjakoviće iz N/FSBiH (što stoji, ali...) bez jasnog upiranja prstom u one kojima nestanak N/FSBiH jedinima odgovara. Nažalost, politika je i ovdje uvukla, ne prste, nego obje ruke. Postavlja se pitanje - do kada će ovaj narod trpjeti da mu se uništava država? Ja samo toliko!
AL U K.U.R.C.U(mislim na suspenziju).
Sutra se nista spektakularno nece dogoditi.....Bosna moze biti mirna
jos jedan korak dalje prema propasti, jos jedan uspijeh za neprijatelje BiH, svuda ista politika, cak i u sportu.
Nikad se to nece dogoditi... Nazalost... Fifa je svojevrsna mafija...
OHO VAM SE OD FIFE I UEFE D :D
Hahah, odlicno ako nas budu otpisali (: !
Jeli me netko trazio? ImigrantOvi cao i Bog Zeli vam vas Teo Van Gog!
@Gox :\"Sto cemo? Kufere i pravac Njemacka\" Kakva bolan Njemacka! Kakav zapad!? Zar ne vidis da vam samo pojacavaju vizni rezim??? Nisu ovo vise 1990te, a nakon 911og niko vas vise nece. Vi ste se vec opredijelili i prihvatili opciju, pa zato, kad uzimas te \"kufere\", imaj u vidu da je jedini put koji ti se otvara NA ISTOK. Kad ste vec prihvatili zemlje istoka, bio bi red da vas sad te zemlje jednako prihvate, pa bila to Saudi-Arabija ili Afganistan. Kako vam je ono neko vec pisao na komentarima? Cao i Bog, vas Teo Van Gog!
zivjela oluja i jedva cekam da zapuse u bosni :))))) da pojedini vide sta su bosnje a do tada lajte i grokcite u manipulacijama i laganju srbima ravnih nema ....
Borac?iz koje je drzave?