Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Neće Zrinjski niđe.
Bolje prosli od Pitara. U inat manje trojefejnijem sarajevskom klubu prolazimo Nizozemce i opstajemo duze od njih u Europi po obicaju
*ako prođemo
To UKOLIKO je veliko kao svemir.
Ako prodju čeka ih lakši protivnik u trećem pretkolu, samo nemaju šanse da prođu.
Kod nasih klubova i novinara je uvjek ona "ukoliko".Da se razumijemo,Zrinjski i kad bi nekim cudom prosao Utrecht to bi bilo to.Prvo treba krenuti od glavne i osnovne stvari za fudbal a to je stadion.Od svih stadiona u BiH niti jedan ne ispunjava uslove za igranje grupne faze europskih takmicenja.U skladu sa tim su i ocekivanja nasih predstavnika kad se izgraju Europske tekme.Bitno je da se odigra koja utkmica,uzme koja kinta i back to home.
Odakle ti ta informacija?
Odakle ti ta informacija?
Domžala a ne Domžalea
Proći će kroz vrata
Domžalea?