Roberto Mancini
0

"Ukoliko je nezadovoljan, Tevez može otići"

Totalsport
Foto: AP
Foto: AP
Carloz Tevez, argentinski napadač Manchester Cityja, nedavno je u medije istupio izjavom da je nezadovoljan načinom na koji tim radi pod menadžerom Robertom Mancinijem.

"Igrači nisu zadovoljni načinom na koji nas vodi. Znate, kraj sezone je ovdje, svi smo umorni, a očekuju nas naporne utakmice. On svejedno traži dva treninga dnevno što ja nikako ne mogu shvatiti. Ali, da se razumijemo u potpunosti, on je menadžer, a ja nogometaš. Njegova je posljednja i ja s time nemam problema", bio je jasan strijelac 21 gola u 32 premiershipove utakmice.

Mancini je dio klupske press-konferencije iskoristio da se osvrne na Tevezov ispad:

"On ima četverogodišnji ugovor s ovim klubom, a je li nezadovoljan u njemu ja ne znam. Ukoliko je tako, možda bi bilo najbolje da promijeni sredinu."

"Razgovarali smo, ali taj dio neću dijeliti s javnošću. Podsjetio sam ga tek da je samo jednom trening odradio dva puta u istome danu. U posljednjih pet mjeseci ekipa je četiri puta odradila dva treninga u istome danu, a od toga je Tevez samo jednom duplirao rad. Dva je puta bio u Argentini, a jednom prisutan, no nije radio pa ne mogu shvatiti čime je on to točno nezadovoljan.

"Kada nemamo utakmicu u tjednu onda utorkom održavam dva treninga. To je jedini način na koji znam raditi i mislim da momčad time profitira."

" Važno je da menadžer upravlja zadovoljnim igračima, a ako to nekome ne paše onda ta situacija utječe na sve. Na klub, na suigrače, na menadžera. Ne razumijem ga ako je nesretan, međutim, pred nama su još tri utakmice u kojima očekujem barem tri njegova gola. Nakon toga rješavat ćemo problem ukoliko on postoji."