Komentari (68)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"Divovska posla" :D
Bar nismo reketari i ubice :D.
Sta me briga za tebe.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
pomilovali ih 😂😂😂
Vidil Kodro, Ibrakovic, i ostali da im treba puni arsenal nakon blamaze protiv Celika. Daj ba, ovo smjesno postalo. Ako nismo prvaci nakon ove sezone (Kao sto ce najvjerovatnije biti slucaj) treba sve to otjerati, a poceti prvo sa Ibrakovicem.
iskreno, bolje da pustite juniore da igraju do kraja sezone....možda nešto i naprave. Ovi "prvotimci" su baš usrali motku.
Gledamo film Hobiti, zanr komedija...
Ibrakovic, karcinom.
ovo je bio klasicni alibi potez skidanja paznje i skidanja krivice sa sebe nesposobne struke u fk sarajevo...promasili su sa kadrom totalno medijski su sebimponirali totalno i sad kad ne ide hajmo suspenzija samo da bi stvorili sebi alibi za svoje krive poteze...zalosno koliko su novaca potrosuli a rezultata n8gdje a nemaju bas neku konkurenciju...al sto je god umjetno ibrzinski napravljeno ne 8de lako..
Da ti Sarajevu zelis dobro mozda bi te i ozbiljno shvatili. Ovako, prica ti tukne na "latinluk". Znamo vas. :o))
Shinok,ako ti me znas normalno komunicirati i komentirati to je nesto drugo...ne moram nekoga obozavati il nekoga mrziti da bi napisao svoje realno misljenje...ako je u mom komentaru bilo sto bezobrazno il provokativno i pokvareno ok al nije i to ti smeta...naucio si tj naucili st eveca vecina ovdje samo se svadjati i vrijedjati...ima ljudi koji vole sport i vole biti realni..
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Turkish airdownlanes
Kodro gubi autoritet polako i sprema mu se cistka!
Volio bi ti da se to desi? A? A onda bi pisao kako Sarajevo svakog svog trenera otjera nakon 3 mjeseca. - Sitne duse!
Ne treba mnogo mozga da se skonta cim su ih vratili.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
sve dok onaj glavonja ibrakovic vuce konce, ne mozemo se previse nadati
U cemu je njegova krivica? Moze nesto vise o tome?
Šta je reći...