Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jebote jos o Boysima Dosli pokazali se Ciganima Cigani u bijegu izboli svojeg Sto ocekivati od Cigana
Isao da se pohvali, da može pričati u raji.
Samo po zakonu
Noćas bit će nereda, noćas bit će ludnica, evo idu huligani, zagrebačkih ulica!
Grci su prvo ignorirali dojave obavjestajnih sluzbi, onda su izgubili navijace na ulicama, onda su uhitili 100 bbb i valjda 3 grka, ostavili su ih u zatvoru iako je proslo 5 dana i mada je ubojica ocigledno grk. Grcka je banana drzava, hr je za njih austrija. Nisam ironican
Samo glupan moze povjerovati da nije Hrvat ubio Grka … pozz glupani
Ali pronašli su krvav nož kod jednog hrvatskog navijača. Ako laže koza ne laže rog.
Doso smrtno bolestan da pravi belaj. I kaze zali ga! Zabi mu!
E moj dijabetičaru, radi čega ti život riskiraš…
kad je skonto da nema Milanovica da ga spasava kao sto je spasio ubicu pokojnog Vedrana Puljica i odlikovao i spasio mnoge zlocince skocio mu secer!
Hebbbem li ti mamu u sisu fasisto , doce vrijeme kad cemo vam celjad poklat ko pilad . Selam
Uhapšeni zajedno sa navijačima jer su bili na krivom mjestu u krivo vrjeme. Kad idete negdje prvo provjerite igraju li se utakmice i može li doći do navijačkih sukoba.
Izgleda da nisu tokuNavijačima je bio zabranjen ulaz na stadion i ne vidim nijedan razlog što su poutovali u Grčku ako nisu mogli na stadion.Žao mi je momka al tebao je muslti na svoje zdravlje prvo pa te3k onda na klub navijače,...
Mora da si iz okoline male Listice.