Zbog prijetećeg ponašanja
13

Uhapšena lijepa direktorica kluba Mansfield Town

Totalsport
Carolyn Still
Carolyn Still
U večernjim je satima srijede u blizini stadiona u Yorku uhapšena glavna direktorica engleskog nogometnog petoligaša Mansfield Towna, 29-godišnja Carolyn Still.

Neugodan se ispad dogodio tokom vrlo važne utakmice koju je njezin klub igrao na gostovanju kod York Citya u prvoj polufinalnoj utakmici razigravanja za treće i posljednje mjesto koje vodi u League Two, posljednji razred engleskog profesionalnog nogometa.

"Žena (29) iz Retforda uhićena je oko devet sati navečer na Grosvenor Terraceu, u Yorku, nakon prijetećih riječi i prijetećeg ponašanja spram druge osobe. Dobila je službeno upozorenje prije nego što je puštena na slobodu", saopćili su iz nadležne policijske postaje u North Yorkshireu.

Posao je dotad relativno anonimna ljepotica s diplomom Fakulteta političkih nauka dobila prošlog septembra, i to s referencama sposobne menadžerice iz modne industrije, s obzirom da je radila za Bulgari i Gucci.

Engleski su mediji, međutim, iskopali podatak da je tokom studentskih i postdiplomskih dana radila kao eskort-dama pod umjetničkim imenom Luella. Radila je za dvije agencije, a seksualne je usluge muškarcima pružala tokom različitih doba dana i noći.

U klubu ju je zaposlio predsjednik John Radford. Tada su bili u neformalnoj vezi, danas su u braku.

Njihovom klubu ide dobro. Na gostovanju kod York Cityja ekipa Mansfielda odigrala je 1-1, te idućeg ponedjeljka ima priliku izboriti finale razigravanja.