Zaradila kaznenu prijavu
0

VIDEO / Nogometašica isprebijala suparnicu na terenu

Totalsport
Rijetko viđeni huliganski napad na sportskim terenima, i to na utakmici srednjoškolskih nogometnih ekipa, viđen je na utakmici prvenstva Južne Karoline.

Igračica Lewisville High Seniora Annette McCullough nije podnijela sportski rušenje s leđa, čini se namjerno, nepoznate igračice Chester Higha, za glavu više od nje.

McCullough se nakon prekršaja trenutno pridigla i u naletu nekontroiranog bijesa navalila na suparnicu. Uhvatila ju je za kosu svezanu u rep, hrvačkim potezom srušila na tlo i potom manirom iskusne kick-bokserice lijevom rukom počela udarati u glavu. Izvjestitelji lokalne TV-postaje izbrojili su 11 preciznih udaraca u seriji.

Videosnimka pokazuje žrtvinu saigračicu koja je krenula pomoći unesrećenoj, ali je odustala očito se prestravivši Annetteinih ubojitih direkata.

Zaustavila je nasilnicu napokon trenerica Chester Higha.

McCullough je nakon neviđeno brutalnog napada na terenu dobila crveni karton, s terena ju je prema svlačionici prepratio jedan od pomoćnih sudija, a nakon što su iz lokalnog šerifova ureda izvidjeli incident 18-godišnjakinja se može pohvaliti i kaznenom prijavom. Sudit će joj se za opasan fizički napad.