Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa kakvo im je to \"pisanje vjesti\". Jel to \"vrhuška\" nesto iz zargona? Ako je tako mogli su komotno pisati i \"Copili su levata Newcastle-a koji je farbom naskvrabo prijosnje ime stadiona\". Jbte ko sve danas kopira vjesti.
Vruhuska je klupski vrh, menadjment, uprava, k****vi, palcevi
moze li neko objasniti ovo \"vrhuška\" ne razumijem znacenje ove rijeci
hahahahahaha \"klupska vrhuška\" O jbm vam luk.
što ti je kapitalizam... nikad ovo ne bih očekivao u sjevrnoj engleskoj gdje se tradicionalizam i konzervativni pogledi još uvijek jako puno cijene... ali eto, kapitalizam je jači od svih tradicija... sramota... ali bar nije \"STADIUM OF L(SH)ITE\" :)))
šta je \"klupska vrhuška\" \'ljeba vam?
eh kume, to ti je engleska
HOWAY THE LADS!!
Sta je to toliko cudno,covjek napisao neki grafit i nista vise. Ja samo ne kontam kad on treba da se javi u policiju. Mora da se preziva DECEMBARSIKI ili mozda ožujanski.