Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovdje se u stvari vidi ko je pravi majmun. dalje nema.
Tipično, od svih komentara, jedino srbin opravdava rasizam.
ovog bi fasistu rokno a onda sa osmjehom otisao spavat!
BI TREBALO POHAPSITI CIJELU srbiju. NEMA VEZE IONAKO ĆE SVAKI srbin BITI PRAĆEN PREKO ČIPA U NOVIM LIČNIM KARTAMA.srbi SU PRVI ZAMORCI NOVOG SVJETSKOG PORETKA. I NEKA SU!!!
jos zulu mislis da je zemlja ravna ploca?
@zulu Ovaj drugi lajk sam ti ja dao posto vidim da ih sam sebi dajes.
@zulu Upravo si dokazao koliko vi imate veze sa istinom. Gdje si ti isao u skolu i koliko si razreda zavrsio, kukala ti majka?
@@realista Vi muslimani ne znate sta je istina i ne znate da li boli ili ne. Vi ste nastali u lazi i zivite laz i sve vezano za vas je lazno. Od vaseg imena, vjere, istorije, jezika, predaka i svega ostalog. Treba vas samo izolovati da se grizete i zderete izmedju sebe, da praznite svoju mrznju izmedju sebe i da se sami dokrajcite. Nista bolje i ne zasluzujete.
Mi Bantustanci smo takvi mutanti da je tesko odrediti ko se pario da mi nastanemo.
za @ realista, vjerujem ti da su lijegale hriscanske grobarke i kamenjarke pod sunecene odmah cim su Turci dosli u BiH. Ti si rezultat tog lijeganja i sva tvoja Poturicka braca.
ŠTO JE UHAPŠEN?
za @ majmuna , \'\'-hriscanka koja je pod Poturicu legla, mora da je grobaru s lopate pobjegla.\'\'
smjesno mam emi svakakvih presedana u ovoj engleskoj u zadnjih par godina bruka nakih hapsenja preventivnih malac nedavno na fb objavio neke deb ilne komentare o nekim curicama koje su nestale mati ga prijavi i uhapsise malog mislim nije ni to ok pre ser avaju se plaho bruka tih nakih kvazipoliticarskih moralista tako sebe dizu preko ljudskih sloboda u javnosti ono mani mi supljaka cojek ima pravo rec sta oce pa cak i da je neki crnac majmun osnovno ljudsko pravo je pravo na izrazavanje ne kontam tu fash isto idnu kontrolu slobode govora pogotovo u danasnje doba ta engleska mi sve vishe lici na totalitarnu policijsku drzavu vise neces moc ni rec svoje misljenje da ne nadju dlaku u jaj etu i eto mrdeljane dok si reko keks
bitno je da su tebe isprovocirali, ne znam samo sto se ljutis, lijepo ste na slici ispali
To drugo pola da je u flaši kod hodže je čista izmišljotina, koju smo skontali kad smo odlučili da Crbima počnemo prodavati. \"LIGNJE\"!!! I \"lignje\" ko srba idu ko halva
za @ realista, pravi provokatori na utakmicama pokazu srednji prst,ili kao ovaj na slici podbocene ruke ili izvade k.u.r.a.c pa ga pokazu,a vi pokazujete sagnuti gole zadnjice ,posto ste ne samo majmuni vec i beskicmenjaci sa pola k.u.r.c.a. [pola vam je kod hodze u flasi za himber]
one slike podsjecaju na kompletnu ti familiju, jos ste dobro ispali kakvi ste u stvarnosti