Komentari (100)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čitače karata i načelnika (Mr 10%) će sada slaviti botovi plaćeni državnim parama. Mafija.
@Zanovijetalo Stadion Kosevo toliko mnogo godina nije unaprjedivan,nisu se novci izdvajali za njega,niti je iko mario za njega.Opcina Centar je u posljednje vrijeme,dolaskom nacelnika Ajnadzica na vlast,pocela jako mnogo novca ulagati u Kosevo.Tako se posao radi
@Zanovijetalo Opcina Centar jedina i nije digla ruke od stadiona Kosevo.Ostali su ga se svi odrekli cak i navijaci koji su najvatreniji ne zele pritisnuti Klub da im donira sredstva,Ministarstvo sporta,Nogometni savez i slicno.Ocekuje se samo da ce Opcina Centar sama sve troskove snositi,a valjda je svima jasno da to sama ne moze.Pored socijalnih davanja,pored stipendija i cega sve ne,ne moze jos i ovo biti natovareno na leda Opcine
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
Svecano otvoreni citaci karata. JEL ME ZAYBAVAAAS?! E pa ne vjerujem! Nemoguce!
@CapCarap MAMA HALIME,ZENE ANIDE,ELME I NJENOG BRATA MI,ELVIRE SADA PROMIJENJENO U ELE MI KAO I TRAVNIKA I SPORTSKOG TERENA MI NACELNIK AJNADZIC VAM JE IDOL I GLAVNA TEMA DANA.TAKO I TREBA!DIZITE LAJKOVE,KLIKOVE NA NJEGOVE VIJESTI,ZBOG POSJECENOSTI NJEGOVIH TEKSTOVA DOVODITE NAS U RUBRIKE NAJCITANIJIH VIJESTI DANA-KAO I NAJVAZNIJIH VIJESTI DANA.BRAVO ZA VAS.NACELNIK AJNADZIC VAM JE PREPORODIO OPCINU CENTAR GDJE GOD POGLEDATE SVE BLISTA-OVO STO ZA NJEGA RADITE JE SAMO MALI ZNAK PAZNJE
Malo po malo i stadion će dobiti sliku urednog i lijepog evropskog stadiona.. Odlične stvari radi načelnik opštine Centar.
💪🏼💪🏼💪🏼Bravo za Opstinu Centar i načelnika Ajnadzica 💪🏼💪🏼💪🏼
Konobar ukro 2kg kafe
Opcina je otklonila mnoge nepravilnosti na infrastrukturi stadiona i dalje nastavlja sa projektima obnove sto je za svaku pohvalu.
Bravo za opcinu centar i njen istrajni rad na obnovi Koseva,bilo bi odlicno da u ovom projektu ucestvuju svi nivoi vlasti kako bi grad sto prije dobio moderan stadion.
Vjerujem da ce se sa ovim smanjiti i guzve prilikom ulaska u stadion,a i sam ulaz bolje kontrolisati.Zaista me raduje svako ulaganje u stadion i nadam se da cemo uskoro imati moderan sportski kompleks koji ce ispunjavati sve uslove za odigravanje evropskih utakmica.
Novi sistem ulaska i pregleda karata je jos jedan od neophodnih sadrzaja koji su nedostajali Kosevu,drago mi je da je i ovaj projekat uspjesno zavrsen.
Drago mi je vidjeti da stadion postepeno poprima novi izgled,u posljednje dvije godine je dosta ulozeno zahvaljujuci Opcini Centar koja kontinuirano radi na njegovoj modernizaciji.
KOS lažov Ajnadžić je 2016.godine obećao obnovu kompletnog stadiona Koševo. Naravno, bežočno je slagao tender-efendija, poznatiji kao 10%
HAHHAAHHAAHHAHAHAHAHAHA
Vidi se ko radi i gradi, samo naprijed Centar zajedno sa nasim nacelnikom. Idemo dalje do medalje.
Bar nesto lijepo u ovom sumornom vremenu, sve neke tmurne teme, a stadion nam je vrlo vazan simbol naseg grada, samo se sjetimo i olimpsijskih igara.
Mislim da je ovo projekat godine bas kao i transferzala, vazan za sve nas a pogotovu za nase ekipe i odigravanje utakmica.
Idemo dalje sve do medalje, polahko ali sigurno stadion se modernizuje.
Sve sto je uradjeno za vrijeme mandata ovog nacelnika je itekako vidljivo. Ne moze ni jedan vas prljavi komentar, ma koliko pokusavali, to ponistiti.