Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dobrodosao i sa srecom u Dresu Zelje.
Ovo vezni igrac? Meni je više bezvezni.....
Kakva su ovo pojacanja, onaj Livaja je za njega messi
Niko nije znao za Blagojevica pa sad je najbolji igrac Zelje. Nemozete govoriti da je momak los kad se nije ni pokazao u Zelji. Iza sebe ima dobre utiske u Borcu a tek mu je 22 godine. Sretno Ugljesa !
Za Blagog nije znao samo onaj ko ne prati ligu! On je u Veležu debelo odskakao od ostatka ekipe, za njega se odmah znalo da će biti pojačanje. Mogao bi i ovaj biti, moje mišljenje!
haha ni u zelji se nema kome bajram cestitati
Šetač po terenu, još jedan u nizu u eipi. Ako ga uspijemo motivisati da se više bori i kreće po terenu onda bi mogao biti pojačanje. Samo neka preti Blagog, neka se kreće kao on i sve će biti odlično. SRETNO! Što se ovih naših stručnjakla tiče, za njih još uvijek stoji ona stara: "I ćorava koka ubode neko zrno", tako ovi naši sa novim igračma. Od deset samo jedan bude vrijedan pomena! ajebali su i Ibrakovića koji je unazadio komšinice.
P. S. Prgav igrač, samo se svađa i rasprvlja sa sudijama, neće pola utakmica odigrati zbog suspenzija ako to ne promijeni!
Mnogo smo JAKI.
čitam komentare od navijača koji gledaju textualne prenose utakmica naše lige i vjerovatno su upuceniji i bolje znaju od nas koji idemo i na gostovanja ccc
Dobar igrac! Svaka cast Miske! NE VADI GA! 😂
Uglješa a nije crn hmmm o.O ?
madafaka iz mraka
Pa vala nam i nije neko pojačanje
Pa nije crnac
Dobrodošao u plavu porodicu Uglješa :)
Ovaj Željo sve će jebati,sve će jebati!!!
Hahah cetnicki klub
Koji klub, onaj sto je u njemu bio dr. dabic godinama
Sta ce nam Srbi po ligi, da se prvom prilikom, kad je nezadovoljan, drzi ja genitalije dok svira nam himna.
@doboyopet lijepo je sanjati... odcijepiti se mozete samo u snovima. Lakse se preseliti u Srbiju pa da budete svoj na svome
premier liga bih strahujeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee