Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
1.Mesi 2.Ronaldo 3.Hazard . . . . . . 14.Modrić Potpuno realno, bez ljutnje....😁
Realno ti je 1.Messi 2.Ronaldo 3.Neymar 4.Modrić 5.Hazard 6.Sallah
Modric jeste igracina brate ali nije za prvog mjesta
Želite li pronaći ženu za jednu noć? Dobrodošli na ==> www.XXDate.club
Cijeli svijet jednoglasno složan, Modrić osvojio sve nagrade za najboljeg uvjerljivo, samo Bošnje (službeno jedina nacija na svijet bez ijedne medalje u ijednom sportu preko milion stanovnika) se ne mire s time i kmeče. Da je po njima, prvi bi bio Džeko, pa Pjanić pa Messi pa Bičkačič
Ma nije ni 44.
a jest I gadan mati moja tacno ovi hrvati ni na sta ne lice
@dany27 Dzeko i Pjanic upis ljepote😂😂😂 Ovaj jesteruzan ali bar nema krkansku facu, a ovu dvojicu kad vidis zamislis kako govore” nanoooo namazi mi krisku”
Koje boje je Klitarovicka imala trenerku na SP u Rusiji?
Da nisu prosli protiv Danske ( kada je Modric fulo penal iz igre koji bi ih vodio dalje ) na penale niko njega ne bi ni registrovao da postoji
Konacno neko realan u izboru najboljeg igraca
Bosnje se taman smire a klix ih potpali opet,haha. Ljepite se na ovakve clanke ko muha na go...
ma..ne treba mjesati narode ,naciju i religije sa sportskim dogadjajima.sport je ipak zabava i treba da ostane tu gde je..svako povezivanje i ocjenjivanje neka bude individualna stvar kao i ova procjena Modrica.
Sa ovakvim potezima uništit ce nogomet
Ovo sigurno neki "ugledni" list.......iz .....Tunguzije