Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A kod nasih strucnjaka klupa pored raznih antitalenata
Ima dobrih akcija, asistencija, preasistencija, golova, ali i slabih strana. Recimo, često mu se desi da ode napred, i ostavi 50 metara praznog prostora iza sebe. Još je to rano za reći.
Potencijal je tu ali ovo da je upravo on zaslužan za Ajaxov napredak je malo previše pošto znam da nisu nešto oduševljeni sa njim i zato su u zimskom prelaznom roku doveli iskusnog Hendersona i očekujem da će Tahirovic preseliti na klupu. Mlad je još i ima vremena za njega.
Ima tu potencijala, da se još afirmira ovaj stoper iz Juventusa, i par mladih igrača što igraju po tuđim reprezentacijama i tu se može napraviti kvalitetna ekipa da se krene ispočetka uz Tahirovića, Ahmedhodžića, Dedića, Demirovića...
Taman kad se to desi, onda će zvati neke nove da zarade pare na njima, kao što su i sad zaboravili na jedno 10 igraca koje su forsirali u repki prije 5 godina.