Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jedan od mnogih italijanskih klubova koju su bankrotirali, klubovi koji su imali dušu. Catania, Pelermo, Bari, Siena, Parma..
Pravilo i za Italiju je “što južnije, to tužnije”
Pa muckali, sta sada? Raus
Sjecam se prije 10-12 godina prije skole na Arenama gledao ujutro pregled Serie A, vazda Catania dobijala utakmice i vazda se nadao njihovom porazu.
Dajte ba djeco u danas u 17:30 čitav svijet gleda Liverpool Manchester City.
U Liverpool mozes za 40 eura avion Sa-London + voz par desetina eura. Lakse nego do Mostar.
Steta
Ovakvi klubovi bankrotiraju, koji imaju srce, draz nogometa. A juventus gazi po njima, ima milione i milione, iako nelegalno steceni. Gdje je pravda, postoji li ikako.
Ajde ne laptdaj, i jedni i drugi igraju istu igru, iz istih razloga. Jedni nisu bili uspjesni i bankrotirali su.
sicilijanci su inace poznati kao postenjacine