Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovako se VOLI Velikan BH fudbala FKS...., sve čestitke i primjer "legendama" kluba, ala Hadžibegić, Musemić, Sušić, Pašić, Janjuš, Muzurović, Fazlagić, Varešanović...., sa deklarativnog navijanja "legende" pređite na praktično navijanje, to će puno više pomoći našem voljenom klubu koji vam je dao ime i prezime.....
Sport na TV-u,par dana prije revansa finala Kupa 2011 Celik - Zeljeznicar Benjamiine,vasa progoza za finale? Paaa,Zeljeznicar je definitivno u padu forme... Par dana poslije...Bilino polje,15 000 ljudi,Savic,Zeba,Stanic...0-3.Jos jedan trofej. Sta reci,koju posluku porati?
Uvijek su bili prevaranti.Jos jedna od niza Sarajevskih vara Ica.Zali boze naivnog navijaca koji je uplatio 30.000
E moji manijaci vama je krivo sto u nas ulaze svabo a kad ste vi govorili da ce te napraviti stadion po imenu Mercedes Arena da ce imati sve nisam mogao da vjerujem zato dje sad ta Mercedes Arena sto ste je napravili nesta je nevidim hahahhahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahahahhahahahahhahaahhaha :) smjesni ste :)
Pa SDA je ostavila dug poreza i u Željeznicaru i Sarajevu i KK Bosna i Čeliku ....
Nek tvoja sda nije vratila ništa od ove države
vratice oni duplo samo je pitanje kako ali
@ STARI GRAD: Kakav Željo? Kakve usporedbe sa Širokim? Široki nema nikome ni pfeninga dužan, a od Želje samo poreznici traže 2.170.692 KM. Ako se to zove "dobra organizacija" onda svaka čast.
Koja velika svota... Da neće Sarajevo sad (bar) platiti onih 1,944.043 KM Poreznoj upravi, bez koje uplate neće dobiti licencu za Uefine kupove? Ostali - igrači, treneri, hoteli, uprava Koševa, autoprevoznici... i još mnogi neka čekaju. Njima se svakako duguje znatno više nego poreznicima.
kakvih sve perfidnih naziva nece bit da se zamaze naziv sadaka
Ovi strumfovi su najsmjesniji navijaci ikad,oni su tolko opsjednuti Sarajevom da te Bog sacuva.Baljezgaju gl.uposti o titulama i jos su uvjerni da ce osvojit i ove godine.Dakle,da dodam nekim momcima koji navijaju za Zelju,da mi imamo 4.titule i 3.kupa i pored toga naujspesniji klub u Europi sto se tice svih kvalifikacija.Uspjesniji smo i u organizaciji,jer smo vidjeli da imate problema sa porezima,a tolko ste se dicili svojoj organizaciji koja samo supljira po kafanama.Sve se vidi i po pojacanjima a i rad uprave koja pokusava kolko tolko da pronadje investitore,vrijedi pokusavat,na kraju se moze i isplatit.
Samo se vi tjesite! Vi nikako da skontate da ste mahalska ekipa koja se vrti oko jednog svercera utakmica i koja ce vrlo brzo cucnuti jer vasa "organizacija" stalno ceka da ili nas kopira ili da neko nesto uradi za nju, eeeee, moji zaludjeni strumfovi! FKS jedino pokusava na posten nacin da se izdigne iznad ove mafijaske lige kroz projekte, nove ideje i sl., ali ne moze od organiziranih lopovluka kojima vi rukovodite, jer vi i vama slicni (Listica i Borac) radite sve kako bi ostalo na ovom nivou, jer u normalnim uslovima vas ne bi bilo ni na mapi, kao sto vas nije ni bilo!
Sad si ponizio Dinamo I Partizan za sva vremena! Pa majmune strumfovski kada su se Partizan i Dinamo izofirali u Evropi kao tvoj klub? Kada su Dinamo i Partizan prodali svog najboljeg igrača u FK Modricu, kada se srusio dio tribina tih klubova od snijega ITD., STVARNO OVIM STRUMFOVIMA NEMA LIJEKA!
Bolan nama Zeba otisao jer Amar zbog njegovog ponašanja i k.. vise nije racunao na njega isto kao i na Bešliju nama ode igrac za 50.000 eura i to igrac na kojeg se vise ne racuna a vama za iste pare najbolji igrac od poslije rata hahaha jeste shega ali samo tako, Obučina nije ostao jer tek od 1.juna moze imati slobodne papire a kod nas nema kao u FKS da igraci postpisuju na pola godine ili godinu a porez ko porez cekamo da nam država ghuzovace otpise ;)
Fudbalski klub Sarajevo danas, 22. februara tekuće godine, organizuje "BORDO VEČE", kao svojevrsno otvaranje proljetnog dijela BH Telecom Premijer lige. "BORDO VEČE" biće održano u novootvorenom BORDO CAFFE-u, koji se nalazi u ul. Maršala Tita 38/b. Ulaz je besplatan i biće moguć isključivo onima koji budu nosili neki bordo ili bijeli odjevni predmet. Vidimo se večeras! Sjajnom zabavom započinjemo ZLATNO proljeće. POČETAK: 20.30h Postoji li u gradu PLAVI CAFFE :-) kad ce nas kopirati, da li ove godine ili sljedece?
Hahahaha j... Manijaci Horde Zla čak i na netu hahahaha
vi ste fakat otisli u pm. i to u svakom smislu tek sad vidim :(