Komentari (105)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
28000 eura + 6000KM = 34000eura???? WTF
@acer5101 moguće je 😂
Ojacala KM 😂
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Može li meni neko objasniti kako sebe neko može nazvati navijačem i fanom kluba ako svojim ponašanjem aktivno radi protiv kluba? Kakav su oblik podrške nasilje i huliganstvo? Ne kontam
Treba biti DEBIL i radovati se tudjoj nesreci.
wtf ...pa mi prosli haman ko i SCG kad su stradali BHF ...sto ti je lobi ...ovamo nikom nista a tamo razbijene glave prsti otkinuti i sl ...pa ODVRATNA LICEMJERNA UEFO, GDJE VAM JE FER PLAY?
Kupite ili napravite sebi stadion pa divljajte, a ne na tuđem.
Ovi komentatori što računaju visinu kazne su očigledno imali poklonjene dvice iz matematike i maternjeg. Nevjerovatno!
Poserem im se na njihovo navijanje. Pola nas je stajalo na zapadu i urlalo stoci da ne bacaju. A ovo stajanje po stepenicama je krivica redara i kornjaca koji su vise vremena proveli u pricanju viceva nego radu za koji su placeni.
Neka su nosi te se u pisdu materinu vise, samo nek kaznjavaju, dok ne dodjemo pameti i naucimo se redu
pa te pare klubovi sa Balkana nikad ne uplate UEFI,bas je njima stalo do 30000 eura...nikad oni ne potrazuju te pare
FK Torpedo Udbaspor-nestašni podstanari.
Vijetnamski kerozder i vladar svega i svacega u FK TORPEDO-UDBA za divno cudo iz Londona prebacio 1.000 funti na racun svog kluba a za platit kaznu i porucio im.....-I to vam je dosta,i ja sam u buli,od onih para od UEFA jedva kupih jos jedan stan u Londonu-....!!!
I treba im tako kolko god
FK TORPEDO-UDBA -36.000 EURA....HNK ZRINJSKI -59.000 EURA.....zaplatise dobro ova dva umjetna,plasticna kluba...hehgee..!!
"Ćestitke vjernim navijačima"
tolko željo nije imao na računu od suneta 😂😂😭😭😭😁😁😁
Bila bi žestoka kazna za Vrbanjušu , za vijetnamce je to sića 😂
Ma sta ima veze , poslace gazda onih dinara!! Pa nek ih zamjeni Sabrina.. sta je to za super bogate pitare..