Komentari (95)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hrvata se i Hitler stidio...
@KM3TlNA ti znas koga se hitler stidio nepismena sda kmetino, sa sigurnoscu je da se turci vas stide poturice
Aj ba, šta rojite. Pomest prvo ispred svoje kuće 😋
Uvijek se javlja par mudzahedina koji samo čekaju neki članak o Hrvatima pa da vrijeđaju...ustaše ovo ono..ovakvi onakvi...niko ne reagira od izdavača...pa kad može tako nabijem vas sve na k....c šugavi izrodi...svo sranje ovog svijeta je postalo od vas..đubrad zelena bradata kratkih gaća🖕🖕🖕
Jao huškačkog portala, pa šta? Kaznila pa kaznila. Jedina stvar koja je čudnija od kažnjenog Dinama, su nekažnjeni fašistički komentari probošnjačkih internet "spavača" koji čekaju bilo kakvu vijest protiv Srba i Hrvata, kako bi zadovoljili svoj mali Ego i neispunjene male živote. A ako se već raspravljate. Bosanac nije nacija, već regionalna pripadnost. Isto kao da Slavoac kaže da je Slavonac, a ne Hrvat. Toliko o tome.
kao da su navijači bilo gdje na balkanu bolji, pogledajte samo te idiotske nazive navijačkih grupa. kod nas je fudbal i dalje u drugom planu, tribine su uzbudljivije.
Ne razumijem Hrvatsku mladež koja se lože na Pavelić. Pa znate li šta je sve poklonio Italiji i još puno toga je radio protiv hrvatskih interesa.
Ovoj uefi je ovo lova Veca nego reklame!KAaznjavani su liverpool, city, bayern pa moze i dinamo!Ko ce svaku budalo kontrolirat!
Svasta cuj keltski kriz!Eno ga na pola grobova u irskoj i skotskoj!
A gdje su europske vrijednosti!!
zbog par idijota ispastaju normalni a i cjeli tim. pizdaim materna. nac djubrad i pobacat umore nedje pored otoka Jabuke
dinamo je da nezaboravimo balkanski tim. mozda jednom bidne i europski
Ojj naslova.. ja sad kontam dobili zabranu igranja u uefinim takmicenjima 10 godina
Sljam od plemena. Njihovi ih se stide i kaznjavaju ih sad mozes mislit kakvi su, fujjjj
POHAPSITI SVE UZP KRSTAŠKE TERORISTE!
Al udaraju po nositeljima u zadnje vrijeme......
Ja znam za BBB navijace odmah poslije rata. To su bili pravi navijaci, danasnji navijaci Dinama su skupina kamjenjarskih Srbina iz Hercegovine koji kvare ugled Zagreba a i Dinama...
Pored Europa lige Dinamo se oprostio i od skoro 100,000 eura
@Dado dijasporitus Nije nesto za dinamo!Prvi ugovor koji neko potpise za prvi tim znaci 25 000 e placu plus premije!To je onima sto nikako ne igraju!