Komentari (109)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja doso da se smijem... (komentarima naravno)
Ja sam isto mislio na tvom napisati Dis2.. hahahahahah... No sikiriki bro! ;D Eno vidim Jack,pokazujes svoju tugu,bijes i bol,na postovima...Nisam upucen.. zasto..
Ne znam koga pitas Jack.. Ima nas vise ovdje... Ma jok Dis2, ja sam mu jedina generacija ovdje na Klixu.. Pa se ono drugarski cujemo... heh.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Kolika su gamadi potukli bi se izmedjuse
" tokom proslog rata su se upravo bosnjaci medjusobno zverski ubijali i borili oko vlasti," potrazi koliko su svog naroda pobili cetalji u drugom svjetskom ratu a isto tako i partizani plus sto su se rokali medjusobno. takodje potrazi koliko su cetalji pobili svojih u zadnjem ratu iz raznih razloga od odbijanja da se bore do jer su smatrani izdajnicima raznim.
@montecmonte pa neJma vecih GOWANA u ekonomiji os Srbijice, a najsmjesnije mi je to kao FOL Srbijica nekakva "SILA", osvaja "SVET", ovo-ono, a 35% drzave joj mahnula REPUBLIC OF KOSOWO + znamo da je i Republika Vojvodina vec odavno u pripremi, naravno, i Republika Sandzak.... ;)) Ne moze JADNA Srbijica svoje teritorije zadrzati a fol nesto ide na Bosnu, Hrvatsku, Makedoniju BUUUUUUUHAHAHAHHAA :D
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Grohotom se smijem. :-D
BRAVO UEFA JEBES GOVNA CETNICKA
Ma nađite se na livadi u blizini Laktaša negdje, nije problem ;D
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAH !!!!!!!!
Davor zna svoj posao. Aferim, Davore! Ode mast u_propast. 😂 😂
steta sto su zabranili... jedina sansa je to bila da sbija nekoga pobijedi... a citam prije par trenutaka, platini se zalaze za to da utakmica ipak bude odigrana 30. februara jedne godine :D
pa zar su trebali da dozvole "koncert" nož, žica....//ubi albance itd. kada srbi pokažu da je svrha ove utakmice širenje sportskog duha, a ne širenje širenje šovinizma. do sada na utakmicama srbije se samo vidi širenje mržnje prema drugima i logično je da savez ne želi preuzeti odgovornost za svoje navijače, kao sada u danskoj....šteta za one talentirane igrače, koji plačaju ceh...
Moram se zamoliti UEFA-i da puste da igraju jer samo na taj nacin ce srbi pobijediti :)
Hahaha treba ih pustit da igraju protiv Liberlanda.
Mozete vazda kamena sa ramena bacati, to vam nece niko braniti.
pozz imenjače! :)))
Dobro je da ima neko pametan
@mirabel Mojne me ti braniti iz Njemacke majke ti!
Od kud ti da sam četnik,furdo jedna?Možda sam ustaša,a možda balija,aaaa!Jadu jadni samo to i znaš širiti nacionalnu mržnju,fuj furdo!
PA TO SE ZNALO UNAPRIJED...NEMA OD TOGA NISTA NITI CE IKADA BITI...
Ma grehota u pm! Ljudi zive u idealima likeve bijeSr a ni tekme nemogu odigrati! Treba se sazaliti UEFA i da im bar to dozvole!
Nisu ni ovi iz UEFE glupi baš toliko...
Nogonetni savez BIH nije dao dozvolu?! Malo ste ga prolupali ovde!
FS BiH je morao dati dozvolu, zbog mira u kuci! Ali, zato je tu UEFA, da stavi stvari na mjesto! Nek se kod njih bune, ako smiju!
Naravno da taj meč neće biti odigran u skorijoj budućnosti,i to je svakom normalnom čovijeku jasno,ali mi nije jasno zbog čega ovaj portal već skoro godinu i više bijesumično najavljuje taj meč....
Ovaj mec nece nikada biti odigran. UEFA zna sta radi!