Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zasto nisu dali? ovo nema nsita sa vredjanjem, nema nista sa fudbalom. u svakom slucaju trebaju ovakve stvari dozvolit. sa time bi u ovom \"biznisu\" imali vise covjecanstva..
Pa ovo je bilo očekivano. Prošle godine kada je Real Madrid htio izać u majicama za podršku Abidala, UEFA nije dala. Mogli su posle utakmice, kao i igrači Real Madrida obuć majice. http://multimedia.lastampa.it/fileadmin/MULTIMEDIA/SPORT/30116_album/abidal05_9b4d0b91.jpg :)
fuuuuuuuuuuj jesi namazaniiiiiiiiiiii katalonciiiiiiiii fuj fuj fuj a UEFA nije to dozvolila jer je ociglednooooooo aaaaaaaa
da hoce njemu davat podrsku. ubica fidbala
why? Nemaju profita od toga ili?