Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
peta opcija je da se sion proglasi pobjednikom. Tako da se ne remeti raspored utakmica. Para vrti gdje burgija nece. Da je neki balkanski klub ovo uradio dobili bi zabranu od 10 godina neigranja. Uefa gora od nas. Od sad gledam samo sah. Idemo Kasparov :)
sta znaci kad svicarac sudi da bosna sudi horoz drzavi za 17m sesnaesterac dobili bi da djokamo kakvom labrnjasu
Eh, pa ovo se ne događe ni kod nas u Argentini. Taj Blater je shupcina bjelosvjetska, ima 40 godina da se on mota po uefi i fifi. Usanovic je za njega mikrob. Pogledajte kako su samo ugurali odjednom Irsku u gornji dio baraža, ko biva jača po rezultatima od Turske? Dali im kolko treba bodova za pobjede nad andorom i lihtenštajnom. Još da su dobili Vatikana plasirali bi se odma na svjetsko.
ma stani ba o cemu pricas pravila su pravila i vrijede za sve...jal mozambik zimbabve ili usa svugdje bi trebala da vrijede ista pravila..a ne sion povlasten samo zato sto je sjediste uefe u toj provinciji ili mozda sto je blater iz te varosi..ne seri..sto pokradose irce za svjetsko...svijet se digo na noge zbog ruke anrija i nista..al francuzi imaju platinija a svicarci blatera..a mi nemamo nikog i zato nam i sviraju ne postojece penale prekrsaje spahica kojih nema..sto mu ne dade zuti kad je napravio penal pa nije bice ocito a trebao je..pravila su jasna a ne kompromisi..onu mu je dao zuti da ga pripremi ukoliko ne bude prilike za penal da mu da jos jedan i crveni..ZAVJERE POSTOJE SVUGDJE KAD TO SAZNATE BICE VAM LAKse
Alo d3b1l1 de se malo informisite! Naravno da ne bi bilo isto kada bi Sarajevski (ili bilo koji drugi) kanton doneo odluku da se izbaci ta i ta ekipa jer nema veze sa Uefom! U tom istom svicarskom kantonu je SJEDISTE UEFE i je li vama normalno da neko udruzenje MORA postovati zakone drzave u kojoj se nalaze ?
Uefa i Fifa = veci kriminal nego kod nas u BIH
Da usput još ostaje pitanje šta sa Celticom koji je upao umjesto njih. Šalili smo se j.e.b.i.g.a
Kada bi se neki naš klub žalio UEFI na temelju rješenja npr. kantonalnog suda..., i reprezentaciju bi nam izbacili iz kvalifikacija. Čuj da se ponište dosadašnji rezultati:))) pa trebalo bi još da im se svi u grupi n.ag.u.z.e za dobrododošlicu.. UPM
Blater je inace iz Siona, pa eto samo da se napomene :-)
http://www.tvgolo.com/ Gleasaj te za Dzeku :) bjezi mu C.R. za 6 glasova
UEFA= MAFIA Nihilizam je kriv za sve.