Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I šta kad linija bude deblja, npr 30 cm? Kad bude situacija u kojoj je igrač ispred 31 cm? Opet će bit zar je 1 cm stvarno ofsajd? Kolika god bude granica na kraju će opet bit sporan 1 cm.
U svim sportovima gdje imamo VAR kvalitet sudjenja je otisao na visu razinu
Ofsajd od jednog centimetra nema veze sa VAR-om nego sa pravilima ofsajda. Koliko god da je debela linija ona opet mora imati svoju granicu i opet jedan centimetar može biti sporan.
jarane kakva glupost...ofsajd je ofsajd, pa makar i centimetar... zamisli treba ti remi da opstaneš u ligi, ili da je osvojiš, imaš nula nula, primiš gol iz ofsajda od jedan centimetar... mali ofsajd je i dalje ofsajd... i, da, onaj džekin gol protiv nigerije nije bio ofsajd
@pegazus I bio je faul nad Spahićem https://www.youtube.com/watch?v=IqSSbWDbwbE
Ofsajd treba ukinuti...