Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
KOD NAS CE OSTATI TROJICA, POPECACENO PROSLE GODINE ZA TROJICU, OVE GODINE NEMAMO PECATA.
kako su krenuli stavice za svakog igraca po jednog sudca... tehnologija ne treba na stadionima.. .fudbal treba da ostane fudbal.. ko zeli tehnologiju neka sebi upali sony... www.fcblogger.blogger.ba
Čar igre je što čovjek igra i čovjek sudi i to dovodi do pogrešaka. Meni nebi bilo interatno da sudije (uz pomoć tehnologije) sude perfektno. Neki klubovi bi ostali bez historijski upjeha Ovako ima svoju čar a s tehnologijom bi se izgubila
Neka traju 10 sati ako treba ali nek\' zavrse posteno, a ne da se sude nepostojeci penali, ofsajdi i golovi. Sudije su glavni problem u fudbalu vec decenijama.
nogomet ne bi bio nogomet da se uvede tehnologija.... pa utakmice bi trajale to 5 sati, kao i americki nfl.
5-i sudija barcelonino najveće pojačanje ovog ljeta
Naravno da se mafijasko djubre Platini protivi tehnologiji, ne bi mu Francuska vidjela zadnja dva prvenstva kad bi se oslonili na kamere i kompjutere umjesto na sudije koji zazmire po zelji na odredjene dogadjaje na terenu. Fudbal kasni za americkim NFL-om jedno 15-20 godina radi ovakvih kao sto su Platini, Blatter, itd.
Ma možete i deset opet će francuzi guzovače prolaziti i rukama davati golove. Kamera sine pa neka se izofira sudija pred cijelim stadionom !
Da na zeljinim utakmicama ima 10 sudija, priznali bi gol iako lopta padne metar od gol linije......