Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E I OVDJE IGRAMO. LOGO KO LOGO. AL MI OVDJE BURAZERU MOJ IGRAMO.
Logo je NULA
logo prvog osvojenog bosninog prvenstva
Mene podsjeća na pepsi :D
Na logo još dodati Platinjievu glavu i njegove pomoćnike (sudije)
Ovaj logo kao da je crtan nogom!
ee svaka im cast,ovo bi i meni palo na pamet...
Logo nije čemu. Za kretivnost nula bodova. Al' sve je to manje važno. Ono što je bitno je da se plasiramo i osvojimo jedno pd prva tri mjesta. Zadovoljan bih bio da osvojimo 3 mjesto.
Stvarno, ne znam sta ima interesantno, crtez ko crtez, ko da su SPACE SHUTTLE konstruisali he-ote mish !!! ;)) Cuuuj, AGENCIJA se satrala "radeci" kako bi nacrtala obicni crtez... tresla se GORA - rodio se SIS-MISH !!! :D ;)))
Na ovom prvenstvu ce se BH zastava visoko vioriti.
ILUMINATI, MASONI: Smajli na jedno oko slijep.
I Republika Srpska bi mogla zaigrati 2020.
mogla bi al u kurcu
4 medo - Pa sami ste pristali da Republika Srpska igra utakmicu sa Srbijom, ne znam u čemu je problem?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
E jebbem ti ovaj Euro na kojem će igrati Gibraltar, Kosovo, Abhazija, Čečenija, Farska Ostrva, Sjeverni Kipar
Dijete bolje idi popij mlijeko i lezi, nego da pise gluposti, Farska Ostrva i Gibraltar se mogu kvalifikovat samo kad bi iz svake grupe po sedam timova islo na EP a sto se tice Kosova prvi tim ce cinit vecinom igraci koji trenutno igraju za Svicarsku i ta ce reprezentacija bit solidna nece sigurno biti medju slabim, malo informacija ti nebi skodilo
To se onako kaže, kako je i Euro postao čista komercijala glupane glupi šta se ložiš odma, vidim da si obrazovan, haj sad pišat pa spavat.
Kakva ba prigoda.... PRILIKA