Prigovorio na suđenje Slovenca
0
UEFA suspendirala Wengera na tri utakmice
Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
skomina je jedan od sudija koji je bio umiješan u slučaj namještanja utakmica u Makedoniji...ko je gledao utakmicu mogao je vidjeti silne propuste koje je skomina napravio tokom suđenja ne vezano za suspenziju wengera... iskreno briga me za arsenal ali imao je čovjek opravdanih razloga što se žalio, samo što to ne pije vode jer UEFA ima \"čudnu\" pokroviteljsku politiku
UEFA mafija, uvijek namjestaju klubovima poput Barcelone, Milana da prodju dalje, tako da me ovo ne iznenadjuje
Da se zoveš Jozo Čmarinho ne bi te kaznili. Ovako se poklopi....
http://betdojava.blogger.ba/
nek mu je prigovaro svaka cast
lahko je osvojit u namjestenoj ligi
Kako se zove klub koji ispod cijene daje svoje najbolje igrace drugom klubu(ovima) Ako ste mislili da je tacan odgovor filijala, nije - odgovor je Arsenal
Tisina mali, ko vam je kriv kad imate nesposobnog trenera. Premda...Ako su navijaci Arsenala sretni likom koji nista nije osvojio 7 godina sta me briga...Ja znam da se u klubu za koji navijam takvi ne trpe ( Milanu)
Zar iko vise obraca paznju na njegove izvale i komentare. Sta je on sve predlago i prico - od super lige velikih ( jest da s obzirom na rezltate zadnjih godina ne znam bi li i Arsenal igro), do toga da samo male reprezentacije trebaju igrat kvalifikacije, a velike se ukljucivat na prvenstvu ili cak cetvrtfinalu, pa mu uvjek neko drugi kriv za poraz ( idealan trener za Barselonu- mogu da ga zamislim kako kuka s upravom o neravnom terenu San Sira)
Sudije Benfici nisu svirale cist penal protiv Chelsea. Pa Terry je zasluzio crveni karton i trebao je biti penal za Benficu kada ga je lopta u sesnaestercu pogodila u ruku.
eh drugi u p.m.
ma vazno je da on mora uplaitit tim lopovima 40 milja