Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I obavezno uvesti pravilo da ako utakmica završi 0:0 u bilo kom takmičenju ligaškog formata, onda obje ekipe ostaju BEZ bodova. Pa neka onda parkiraju buseve svi u odbranu.
Kod nas treba uvesti o avilo; ekipa koja prezivi 90min. na oranici, automatski dobiva bod.
Ovo je najgluplje pravilo, ljudi su profesionalci i nije to Balkan pa da odes u goste i da te prebiju pa je teže dat gol. Ovim pravilom samo su obeshrabrili ekipe koje prime gol kod kuce da nece moci stici razliku u gostima. Još gore što se to pravilo primjenjuje u produžetcima gdje nemaš vremena za popravku pa je tih 30 min obično dosadno i čekaju se penali.
Ukinuti golmane, NIKO NEK NE BRANI EBEM TI SUNCE KRVAVOO
Ja najvise volim zabit komsinici kad dodje u goste
Želite li pronaći ženu za jednu noć? Dobrodošli na ==>> www.XXdate.club
Ma bitno je da je uveden VAR
Bolje bi im bilo da ne prodaju utakmice Raja se beze lozi a uefa vec sad zna ko ce u finalu biti
Jes vala postalo ko Eurosong.
Uefalona disliked this
goleden goal
I treba to uraditi, glupo pravilo.
Ništa pametnije ne bi ni uradili.