Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kad nema bosne navijam za hrvate i njemce.
Evo opet izvlačenja grupa i nove prilike za \"glavnog kuhara\" Platinija i njegove pomoćnike iz UEFE da opet skuhaju neku ujdurmu po francuskom (evropskom) receptu. Ko li će sad biti heb.e.n.a stranka kad nas više nema u priči. Nadam se da neće naše komšije hrvati kojima još jednom čestitam.
neka pati koga smeta !!!!!! ajmo!!!!!!!!!!!!!
pa ovdje su svi je*eni...hehehe
IIIIDEEEEMOOO HRVATSKAAAAAAA
želim Španjolsku, Italiju/Njemačku i Francuze, protiv najjačih smo najbolji već odavno dokazano, a Njemci i Talijani nam leže, također dokazano!!
kako ove hrvate uvijek us.ere zrijeb dobice poljsku iz prvog sesira
A moze i Francuska umjesto Danske
Španija Njemačka Hrvatska Danska eto hrvati, ja vam takvu grupu zelim
Slabo ce francuzi biti u grupi sa poljskom ili ukrainom iz prvog \"sesira\" i rusijom iz drugog! da hoce ih opet nagu.iti ko\' sto su ih na.uzili na svjetskom kad su prosli onako kako su prosli! ovaj platini ce unistiti fudbal ovim petljancijama. djubre jedno!
Kad nema BiH i/ili Turske onda navijam za Njemačku.
U petom šeširu su BiH i Duško Dugouško.
Hocemo grupu Spanija, Njemacka, Portugal,Francuska !
ajmo HRVATSKA GO GO GO GO GO PODERITE PORTUGAL ZA NAS :D PUNA PODRSKA OD SUSJEDA!!!
pusi se svabe , nadji THOMSONA je*o mu penala djecu u usta
Treba naci onog sudiju svabu pa ga roknut mamicu mu jeb.em odmah bi dao milju eura da se id.iot odradi...
Ja sisira i govana!