Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije im ovo trebalo.....Montenegrini su sad OK...shvatili su pogreske iz rata pa nogirali turskokrvnu karavlahadiju za sva vremana...izbacili im fake crkvu,jezik, i sve genocidno cetnicko karavlasko....na more da se jednom godisnje okupaju smrdljivi zaostali karavlasi moraju imati papire ili se fatati potoka i sl......!!
Ma to su srbadija dosla i vikali to im je u genima
Monteniggeri nazivaju ljude niggerima...zamisli
Ma i Crnogorci su bagra. Postujem ih ko svoje komsije, postujem i Srbe i Hrvate, je biga, al ima tih colopana na sve strane. Najjace je sto se Monteniggeri nasli vrijedjat nekoga na rasnoj osnovi. I Karadzic je Crnogorac.
pa pa Crna Goro
Sto ne pokrenu protiv sudije na tekmi Portugal Srbija, ocigledno stimanje kladionicarske mafije. A za ove rasiste no comment, to se ne moze kaznom rijesiti
mogu se rijesiti pronadjes te koji su to radili kaznis ih ne das im dozivotno na stadion udaris ih po dzepu ili u zatvor pa im nece vise pasti napamet