Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A sto protiv Rusije, UEFA? Kad bude stani-padni, Crnogorci su komsijska nam ( i prijateljska ) narod ... No, cini mi se da je Fudbalski Savez Crne Gore napravio nekoliko ozbiljnih propusta , prije svega, u organizaciji ove utakmice...
Pitat onu bakicu Margaretu što se Tacher preziva kako se s budaletinama postupa . . . ? ? ? Inače, ne isključiti mogućnost da su incident izazvali sjeverni susjedi - inače pravoslavna skoro pa braća ..! ! !
kazniti huligane i organizatore zašto reprezentacije
Nas i rusa ... tu negdje oko 620,000 ... plus minus.
ma nemojte nisu oni muslimani postedite ih
Realno gledajuci ne znam zasto kazniti Rusiju.. A Crna Gora (fabrika duvana Milo Djukanovic) bi se prodala za saku dukata. Malo Albancima, malo Rusima, jos malo ce primorje prodati Svabama. Narod koji ne zna sta hoce.