Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bola, reci balji da se ne zagrebaje!
@hamzahamzic Nije bio ofsajd protiv ljudozdera iz Nigerije
Das Golčina
da nije pogodila stopalo ovog iz man utd ne bi ni ušla tj ne bi lobovala golmana
autogol :)
kao da je jučer bilo... Bola majstor,stari zavodnik:) sve najbolje ti želim!Uvijek je igrao srcem!
@fbUser napadač u svakom pogledu 😊
@C.S haha pravi ; ne ko Džeko,samo na "terenu" ;)))
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
sad ih dere ko stigne haha
Vala, srce mi k'o Old Trafford!
Dao goal, pobjedili slucajno i sta sad? Kakva vijest..grupna faza nigdje veze
@KocaPopovic1918 I ti si, hejteru, nigdje veze, pa se opet javljaš. UEFA se sjetila, a ti pametuješ.
Kakav si ti bolid, idi ubij se sam
Sjećam se kao da je bilo jučer. Poslije ratni period i svi smo navijali za klubove gdje su naši igrali Bolić, Kodro, Baljić, Salihamidžić, Barbarez, Mujčin i drugi...
Jose Antonio Bolo
kakav je ovo majstor bio...
jasta je. nego nismo imali boljeg
čajnoslu
@moonsilence al u racq ništa nije čajnoslu
Tada još nisu salutirali turskoj vojsci kod proslave gola :)))))))))))
Sad Man.Utd svako matira,nikada to više neće biti ta ekipa,niti će se pojaviti neki drugi Sir Alex Ferguson.Kako je krenulo a gledajući na istorijat Engleske lige,jedan Notingham Forest je bio 2x prvak Evrope,a i Leeds je bio u tim godinama stalni učesnik lige prvaka,a gdje su sad?...naravno u nižim ligama.Stoga Man.Utd sazrelo ti je da koplja ukrstišna terenu za neku godinu sa ekipama tranmere,oldham,scounthorpe,shrewsbury,carlisle i dr.
@beta80ab Naravno da će biti, Man United je prebrodio tragediju za Busbyevim bebama 1968. pa su se vratili, vratit će se i nakon Sir Alexa. I Liverpool je bio u istoj krizi unazad nekoliko godina pa su sada prvaci Evrope
@beta80ab United je prebogat da bi bio u nižim ligama.United ima navijaca u svijetu ko svi glubovi u iz engleske meni je mrzak al je mašinerija to bez obzira na sve.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)