Nakon žalbe Manchester Cityja
0
UEFA otvorila istragu protiv Porta zbog rasizma
Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nikada crnac ili kinez nisu bili Papa u Vatikanu. Uvijek je to bio bijelac, a Portugal je katolička država. Pa vi sami zaključite otkud im rasizam.
ojjjjjjjjjjj , sta rec, pa pola sastava Porta je tamnoput(crn), onda su i svoje vrijedjal, ojjjjjjjjj koji su cigani ovi iz city-a...cigani, cigani, cigani,... cigani..
E vala pretjeruju sa ovim rasističkim vrijeđanjem na tekmama, svako malo neka rasistička uvreda ali to se odnosi samo na crnce, a kad bi neki crnac bjelca nazvo arijevcom ili \"bjelčigom\" svi bi se samo smijali. pustite nek se vrijeđaju kolko im je volja, pokvari fudbal ova uefa sa njenim sranjima i namještanjima