Bez detaljnog objašnjenja
1
UEFA odbila minutu šutnje za Roquea
Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gov.no od UEFE!!!!
m... vam je.. korumpiranu u uefi svima redom
Amere, ako ikad one gu.zonje Platini, Balter i Infantino krepaju, ja cu prvi otici na Bilino polje, i raspalit rostilj, dodjite svi. Ah, i ako neko ima plasticne case, nek ponese ;-)
bilo bi fino da Platini, Blater i Infantino krepu, pa da im teferic organizujemo na bilinom polju
UEFA je profitabilna institucija i vjerovatno bi im minut sutnje umanjio prihode. Ne znam kako, ali drugog objasnjenja nema.
bravo UEFA, ovo je isto onda kad su ovi htjeli da se na SP 2010. u JAR-u odrzi minut sutnje za one iz Srebrenice,pa ih FIFA otpilila! kakve veze svjetsko prvenstvo na africkom kontinentu ima sa građanskim ratom u Jugoslaviji??? ko sto neko rece,svaki dan neko umre,zasto je ovaj momak vazniji od ostalih ljudi??
Kakva stoka. Fuj fujeva, fasisti pravi.
Idiote glupi momak je imao veze sa fudbalom
Ja sam S:M:R:A:D
je.b.em djecu umrlu cijeloj uefi
da su predložili fatihu možda bi i pristali
Pa nije ta utakmica mjesto da se odaje minuta sutnje, svaki dan neko umre nemozemo stalno tugovat.
!!!! Steta,bas je bio lijep...nadam se da nece ispostovati odluku UEFE...
kakva g.a.m.a.d. :/
Svaka cast svakome, ali veresije nikome. UEFA