Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Moja stara se maštrafi za lajk na fejsbuku...
Gje je Dezko ?? Nema Dzeke ni na mapi sa druge strane velikog spiska :-))
ovo sto ste vi ovdje nabrojali smjesno je komentarisat sem 3 fudbalera za koje svi znamo da su fantasticni.meessi,ronaldo ,iniesta. i ovo je konacna lista a ne nekog lamparda ili modrica koji su u toku prosle godine dodali 3 asistencije i zabili 1 gol zajedno,pa ova uefa nije normalna kakve su ovo gluposti.
E jakog spiska.. Nek obrisu onu stvar s njim i bace ga.. Gdje je Neuer? Onako dobro branio u Ligi prvaka i na EP-u. Gomez zabio oko 50 golova na svim takmicenjima i nema ga a imaju neki smijesni igraci kao Balotelli. Valjda je bitnije punit novine skandalima nego igrama. Ribery? Covjek je za mene uz Messija i Ronalda najbolji igrac sezone bio. Uz njih najljepse igrao. Vozao odbrane Citya, Reala i drugih klubova i na kraju njega nema. Spisak je sramota.. Bayern igrao finale LIge prvaka i da ne bar dva ili tri igraa Bayerna.. Alaba, Lahm... jesam navijac Bayerna ali gledam samo realno. Ne bih dao Bayernovom igracu nagradu ali ih je nekoliko zasluzilo biti na tom spisku...Sta Coentrao, Lampard i slicni igraci traze na tom spisku to vjerovatno ni njihovi najveci fanovi ne razumiju..
fasdfdafda
@ Za mene Zar nisi cuo da je predsjednik Njemackog saveza trazio ostavku od Blattera. Jos ih optuzio da su kupili Svijetsko prvenstvo. Imali uopste boljeg kandidata u Univerzumu od njih. Mozda jos zbog tradicije i navijaca Englezi koji prave premale krevete od 1,70 za olimpijce.
...zna se ko je gazda...;-)
Sve je ovo ok, al\' mi nije jasno kako za glupog Balotellija piromana ima mjesta, a za Dzeku nema. Dao je vise golova u prosloj sezoni, postigao vaznije golove. :S
Šta je ovo, ko biva najbolji igrać, najbolji strijelac, zmaj Džekson, a nigdje ga na spisku, kvalitet.
A GDJE MU GA DOĐE SMARAGD, RUBIN, DAJAMANT...
Nando će biti najbolji igrač za 2012/2013 godinu u Chelsea :D You\'ll see ;) A onda i u Evropi ;)))
Samo mi daj svoje podatke...eto samo to tražim od tebe uz nadu da stojiš iza svojih riječi... znači: ime i prezime i adresu...samo to, nije teško....molim te najljubaznije, samo iskreno napiši...i sve će biti sređeno...hvala unapred
pa stvarno sramota da jednog riberya nema, ili gomeza koji je toliko golova zabio, po meni tu fali i silva iz city-a...alaba je bez sumnje iznenadjenje sezone, ali smijesni su sa torresom, balottelijem coentraom, blazynkowsky itd, jedan pepe na spisku, koji je po meni najprljaviji igrac u evropi, jeste borber i predan igri, ali niti postuje protivnike niti igru...dobro, bar su ocekivani favoriti tu, ali samo je falilo da na mjesto drogbe stave mandzukica...
KAKO NEMA PIQUEA A STAVILI ONE KLOCEVE IZ REALA RAMOS I PEPE SRAMOTA
Bar pola ih ne zasluzuje ni da prismrdi ovoj listi Presmjesno uefa otisla u racku
Ako je iko zaslužio, onda je to sigurno DIDIER DROGBA !
a jesi teletabis i gotovo, više tele nego tabis al dobro. ovaj naziv zrinski nema veze sa velikim hrvatskim nogometnim klubom zrinjski mostar. knjigu u šake i uhvati se malo povijesti, onoga čega vi mošnje nemate. ako su tebi broj osvojenih titula mjerilo uspjeha sportaša u kolektivnom sportu onda i nisi za ništa nego da pratiš sjedeću odbojku i gledaš kako druge nacije učestvuju u nogometnim prvenstvima, tamo gdje PIH neće nikad ić.