Komentari (106)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Treba govna izbaciti iz svih natjecanja u kojima sudjeluju civilizirani i normalni ljudi ... Njima ostavit koride, kamena s ramena i neka trče u vrećama ...!!!
@slobodan971 ti znas kao i tvoji preci samo bosanski
@slobodan971 ko ti je kriv sto ti znas samo ciganski Sabacki
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Kad čovjek sve ovo svojima očima vidi i svojim ušima čuje, zaista se postavlja pitanje i ko su bili Rastko Nemanjić alijas Svet Sava, Car Lazar, Gavrilo Princip i svi ostali srpski heroji u prošlosti, jesu li bili isti kao mladić, baš šalju pravu poruku današnjim generacijama da preispitaju sve priče iz prošlosti.
svi su oni isti ko i Sratko Pampers
Sve su to ista vnago
Neka, neka. Nek debelo kazne Žutu Kokardu i Chetnika. Valjda ce jednom nauciti.
Pravoslavna cekva odobrava ovo ponasanje !!!!!
jos kad bi i incko kaznio ove političare srpske zbog krsenja dejtona mozda bi i bilo pravde.
Neće ni oosjetiti koliko će ih kazniti ... ova vijest nije vrijedila ni članka.
Pa dje ce na srpsku nejac da udare ovako.
GO.NA IZBACITI IZ TAKMICENJA 5 GODINA
Najblaže da ih kazne IZBACITE IH SA TAKMIČENJA!!!
naravno, samo kazna i to ogromna
https://www.youtube.com/watch?v=y3Ixg-BsMS8
Prije 40 godina i jedni i drugi su bili odlicje komunizma kao i njihovi nazivi a danas su odlicje fasizma ........mjenjaju historiju i orijentasiju jer su bez obraza nacije kulture i historija sva se njihova historija svodi na poraazzzz jer zlo na kraju uvjek dozivi poraz u ovom slucaju neka kazna pa tako dalje itd itd zlo je zlo
"Sve je laz, laz"... kakva komedija og smrde...truhni u zatvoru mayku ti tvoju cetnicku...kakav zavrsetak cetnickog "generala"... usran u zatvoru
govna
pamperu nema bolje reklame na balkanu....
Nilakve lazne ovdje pomoci nece vec samo svjetska izolacija kao i Sjevwrnoj Koreji
A nasa drzavna televizija BHRT sinoc u udarnom terminu prenosi utakmicu kluba koji velica presudjenog ratnog zlocinca. Treba platit pretplatu.