Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
čovjek je potpuno upravu
* u pravu
jedan je Gojko Cimerot
Ma dobro, ovakav način odgovora nije prepotentan već više kroz dozu zezancije. Mada je istina svakako!
u reprezentaciji si najgori a ovo si dobar
Pjanke definitivo spada u sam svjetski vrh i ne sumnjam da ce i on jednoga dana docekati trofeje i slavu kakvu ima Modric koji je, nazalost, sada vec u zalazu karijere… Pravda je spora, ali dostizna! Sretan je tim koji ima Pjanica i 'pjanice' u svojim redovima jer takvi su mozak i motor momcadi.
jesi kako da nisi manekenu
Po vasem naslovu čovjek bi pomislio da je Pjanic neka samouvjerena budala koja se okolo hvalise. Pjanke je samo htio biti duhovit.
Joj jada od klixa, novinara i objave ccc
Pa upravu je lik
@semd34 " u pravu"
Ako sam sebe ne poštuješ kako ćeš od drugog očekivati?
Iskreno, i realno, tko god prati La Ligu, zna da Messiju sto se pasova tiče, ravnog nema. Mislin da je i Özil dosta dobar. Eh sad, lahko je dodavati Ronaldu i Mandzukicu, nije bas lako dodavati panjevima kao sto je Dembele ili recimo Giroud.
Nije nista pogrijesio!!!
nema drugog odgovora 😁
Sto jest jest