Komentari (80)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa sto kaznise Hrvate. To su latini iz Hercegovine skandirali.
Konačno da se i genocidna tvorevina kazni.
rijec je o hrvatskoj ne srbiji
pardon, servo-turcima
Zabranite nam disati, samo jos to niste! :) Bruka ..
Ne vrijedi objasnjavati ljudima koji ne zele uzeti u obzir nesto drugo. ;) Taj povik je koristen puno prije zlocinca Ante Pavelica, NDH itd ... To sto su oni koristili taj povik, ne mora znaciti da su automatski svi fasisti, nacisti ili sto sve nece reci UEFA. Svastika je bila prije nacista pa je zloupotrebljena od njihove strane. Nije stvar vise ZDS-a nego koje sve kazne prima HNS. Donekle je i sam HNS kriv sto nije na vrijeme pozatvarao huligane koji godinama nanose stetu repki i drzavi. Ajoj maleni ti, evo ja se ne ljutim, mozes ti mene zvati kako hoces, tvoj pokaz maloumnosti, ne moj. :)
tek sada su rešili to. Nego posle utakmice.
Doslovno je bilo 2 petarde nakon gola i par povika i to se jedva culo od 10-20 ljudi, poslije utakmice su svi hvalili navijaca. Ovo ili je u suradnji sa HNSom kako bi se izbjegli neki neredi u Splitu ili neka skrivena igra EUFE jer nikakvih nereda nije bilo.
sve je to igra hns-a...
licemjeru pa babo ti je bio u ustašama
Dobar neki delegat,da je bio na utakmici Crna gora - Rusija nebi bilo 0:3 za Rusiju :))))
A sve zbog par huligana !
ljute se jer to vrijeđa normalnog čovjeka, ustaše su pobile na desetine tisuća srba, židova, roma...zatvarali srbe u logore, i naravno da se ne želi nitko s tim poistovjetit