Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A ti se Muzafere kupaj...
ako je Široki Brijeg mogao bez dugova zašto ih onda imaju Sarajevo i Banjaluka koji imaju pri tome i duplo gore stadione
Braćo po boji šta nam je uradio ŽUJO I AMAR. Gdje su pare od džeke, gdje je mercedes arena GDJE SU BAGERI..SRAM ME JE DA SAM NAVIJAČ ŽELJE. Čuo sam od amara kako je pričao po telefonu kako igrači nisu dobili plata več 5MJESECI..SRAMOTA ME JE DA SAM MANIJAK GDJE JE ARENA GDJE SU BAGERI..LOPOVI AMAR I ŽUJO
direktan prenos svih danasnji meceva klvalifikacija na 4 fudbal .com
300000 - 40000 = 240000?? hahahha, vidi se da si manijak ne kaze se djaba, glup k\'o zeljin manijak
uega mafia
BESPLATNO A OBEĆAVAJUĆE! SVRATITE SUTRA NA BESPLATNE PAROVE. DO SADA SAM PROFITIRAO 49 000 KN, U PROSJEKU 7000 KN MJESEČNO SVOJIM SISTEMOM. BOGATA JE PONUDA KVALIFIKACIJAMA ZA SP I ODLUČIO SAM S VAMA PODIJELITI PAROVE. BESPLATNO DAJEM I 22 NAJBOLJA SISTEMA ZA KLAĐENJE KOJE SAM PRIKUPLJAO TOKOM ZADNJIH PAR GODINA. GARANTIRAM DA ĆETE MEĐU TIM SISTEMIMA NAĆI BAREM 1 ILI 2 KOJI VAM ODGOVARAJU ZA VAŠ TIP KLAĐENJA I S KOJIM MOŽETE PROFITIRATI. NETKO JE NADAREN ZA VEĆE KVOTE I IZNENAĐENJA, DRUGI PAK ZA MANJE KVOTE I ZICERE. IMA ZA SVAKOG PO NEŠTO. SVIH 22 SAM SPOJIO U WORD KOJI VAM DOSTAVLJAM PUTEM MAILA AKO UĐETE U SURADNJU SA MNOM. ZNAČI UZ MOJ GLAVNI SISTEM DOBIVATE 22 GRATIS SISTEMA. SAMO PROVJERITE NA MOM BLOG I JAVITE SE NA MAIL. www . organ . bloger . hr
normalno da ce ove ljenguze kaznjavat...krimynalci....Herceg-bosna jedina postena .....doodlayte ga lop.o.v.cine...jel vas stid!!!!!!!!!!
LOL, vecina balkanski klubovi xD
sve sami velikani onim ova prva dva
SARAJEVO NIJE PLATILO FENINGA NIKOME OD PRIJAŠNJIH IGRAČA KOJIMA SE DUGUJE. OD HUSREFA PREKO AVDIĆA DO OBUĆE. OVO JE ISTINA! A VAS NEKA PREVARANT REDŽEPAGIĆ I MALI SLINO DINO LEVATE!
hahaha e jest mi drago. svaka cast evropo ovi bi to ionako pokrali samo hahahahah
Real Madrid dužan više od BIH ali bitno je bijedi uzeti ono što Ronaldo zaradi za
https://www.facebook.com/pages/The-Maniacs-1987/122120147840359
Na 24posto su gradovi i civilizacija na 76posto su šuma i kamenjar.Koji si ti šuma ili kamenjar?
Ovo sa dugovima stoji, ne treba dati novac klubovima ako su dužni drugima ali ta već zarađena sredstva treba procentualno podijeliti onima kojima je taj klub dužan i tako riješavati te nagomilane probleme. Ovdje UEFA glumi Robin Huda uzimajući siromašnim da bogatim više ostasne. Definitivno je vrijeme da se organizuje neka nova fudbalska asocijacija gdje bi svoje utakmice igrali siromašniji klubovi sa šansom da ostvare bolji rezultat. Najbolji primjer je američki sport gdje su razdvojeni super bogati NPR nba liga i univerzitetska koja se također puno gleda a sredine koje tu ostvaruju dobre rezultate su zadovoljne a sport je dobar.
NISTA MI NE BRINEMO, DINO SELIMOVIC I IRFAN CE OD PRODAJE IGRACA NAMIRITI SVE.. IMAMO 10.000 OD PRODAJE ADILOVICA, MOZE BITI ZA 5 TONA VIRSLI, GODINU SMO RAHAT, BRACO PO BOJI???