Zbog nesportskog ponašanja
0
UEFA kaznila Adriana jednom utakmicom neigranja
Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Potpuno besmisleno!!! Kaznilu su ga mimo svih pravila samo zbog pritiska javnosti. Brate mili donesi pravila i rijesi problem, Adriano je dao regularan pogodak, njegova licna stvar da li ce vratiti loptu ili ne..
Koja glupost! Ja sam dosad mislio da se kažnjava za nešto što je zabranjeno nekim zakonima. Ako je gol regularan, koji je zakon on prekršio? Dobro, jeste da gol nije fer, ali to nije razlog da se čovjeka kazni neigranjem, on je postigao regularan pogodak. Neviđena glupost!
Kazniše ga mimo propisa, trebaju da daju propie a ne da kažnjavaju neuke crnce
Hvala Adriano, Torino te voli.
Igrac za. Reala i smorinja