Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vijest vam nije tacna. Nisu izbaceni na tri godine vec su dobili ukor da ukoliko do 31.01. ne plate 360 000€ da ce biti izbaceni u prvoj od naredne tri godine koje izbore u Evropi. Dug od 2.5miliona im je za porez i tu su u reprogramu i nema veze sa Uefom. Svakako sramota, ako su oni koji su u zadnjih 15 godina 10 puta igrali grupnu fazu LP ili LE i samo prosle godine uzeli u LE 8 miliona eura duzni, onda je ocigledno da im se lopovska bagra uvukla u upravu i sistematski ih krade.
Tacno.Da nam je jedan Mamic......Nek prica ko sta hoce,Mamic je kralj i treba biti uzor svima u bivsoj Yu koji se bave slicnim poslovima....
@SejoPazarac dobar ti je mamic uzor,pitaj prave navijace dinamo sto misle o njemu,to ti ja kao hajdukovac kazem
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Ma hajte molim vas
Neka su , a ja bi ih zbog grobara izbacio još 20 god. Kakva je ono bagra jadna ti majka.
pocelo izolovanje srba opet nisu krivi :-D
Sramota je vlasti u Srbiji da UEFA objavljuje kako Partizan godinama ne plaća porez i da su između ostalog izbačeni. Ljudima se isključuje struja ako ne plate koju ratu, a ovdje se opraštaju milionski dugovi sportskim kolektivima, raznim tajkunima i kriminalcima. To je Srbija pičkoustog.
Cekam komentar onoga tamo glavonje iz Laktasa i onoga prljavka Nemanje, pas ga olizo nije se okupao zadnjih 8 godina.
zaiskali ste, evo vam ga
samo jedan klub samo jedan grad
hahaha a koliki su samo dugovi barce i reala, pa im nesmiju zabranit nist
Koji dugovi barce i reala? Barca i real su dužni bankama, a Partizan je dužan sadašnjim igračima, bivšim igračima, klubovima, državi jer ne plaćaju porez i čistačicama u klubu. Real ima rasprodat stadion cijele sezone, o sponzorima i tv pravima da ne govorim. Godišnje od prodaje dresova realovih zvijezda okrene se na stotine miliona dolara. I onda se Real i Partizan stave u istu ravan.
Nije da vas mrzim,ali brate jeste neredna nacija cudo jedno!
Patka.
Izbacite bagru i nedajte im nikad natrag u svijet normalnih.
"Europska nogometna federacija (UEFA) zabranila je Partizanu nastup u evropskim takmičenjima..." - Kaže se EUROPA stoko polupismena. EUROPA, EUROPSKA, EUROPSKIM... --- od kontinenta EUROPA, ne eVropa ko sto vi magarci ovdje pisete!
Kako ste mi vi danas,gospodine dragi?
Nema đabe ni kod stare babe
Tako i treba, nosi ta cetnicka govna iz takmicenja.
Oni su usli barem u LP, sto nijeda. bh klub nece u narednih 20 godina zasigurno