Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nema potrebe za ovim. Holandija se svakako nije plasirala. Roben moze samo da se baca po kaucu
Šta će sad CR? Ako budu primjenjivali kako treba ima da popuši karton na svakoj utakmici.
Fudbal-sport preplacenih manekena.
sto jedu govna. de izbaci sudije i stavi robote. sposobnom sudiji nije tesko skontati jel gluma il je stvarno faul. ovo bi vise skodilo nego doprinosilo fudbalu. vise ce biti nepravedno kaznjenih nego folirantskih padova. cuj dostavljat izvjestaj ko je folirant a ko nije. pa trebaju nam i šmekeri fudbala ako cemo posteno. treba znat i past u sesnaestercu
Ja osim gol-tehnologije ne bih ništa ubacivao od tehnologije u nogomet. Nego bih kod simuliranja automatski davao crveni karton i da bude suspendovan 3 utakmice. Mislim da se tako igrači ne bi više ne usuđivali da simuliraju, jer će biti veće šanse da naškode svojoj ekipi nego da izbore faul, penal ili crveni za protivnika.
@FegetBiH Slazem se, samo sto gol tehnologiju treba moci primjeniti na sve linije: ofsajdi, sesnaesterac, itd..
Nije da opravdavam bacanja i varanje na terenu, ali ce sad potencijalno postici to da ce zbog tih izvjestaja sudija unaprijed pretpostaviti da igrac vara, a mozda je stvarno bio penal. Zar nije bolje staviti 2-3 covjeka u kabinu koji ce pratiti utakmicu i pregledati sporni momenat cim se desi, ako je zaista penal sudac zaustavlja igru ako ne igra se nastavlja. To ne bi trajalo duze od 5 sekundi.
Neka uvedu challenge za penal kao u tenisu.
onda ce biti teze namjestati utakmice...sto im ne ide u korist.
e da su sve sudije ko sudija collina odabno bi se iskorjenilo bacanje i valjanje po terenu a o nekim prijetecim pokretima prema sudiji i izlasku sa terena prilikom izmjena koji su kao da je usporeni snimak ne bih ni da polemisem
Za koga agenti navijaju?