Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
super
STOP! GOVOR MRŽNJE! Molimo vas da održavate pristojan nivo konverzacije, bez huškanja, diskriminacije, prijetnji i govora mržnje. U protivnom će vaši komentari biti obrisani. Http://zalbe.vzs.ba
Jasno ko dan...pecinski ljudi koji misle da su navijaci vise stete donose clubu nego koristi...
Nije UEFA NSBIH pa da Covic ublaži kazne.
Ovakvu štetu nisu ni bojsi dinamu nanijeli....
stakorska mraka, neka su ih!
SLOBODA je ljubav našeg grada, ona se voli i kad gubi i kad pada !
Žalosno, može se na snimku vidjeti ko je predvodio kolo i doživotno im zabraniti ulaz na stadion, neka stoka sluša radio-prenos.
Platit cu im ja rado, u zamjenu 20 vlahinja da ih razdjevicim
primitivac
Nosioci evropskih vrijednosti buhahaa bankrotirali dabogda
Kako to da vecina u UEFA odlucuje, a ne manjina? Sramotno, gdje je tu jednakopravnost, apartheid i to? Ovo je majorizacija puka.
Ne zna se škutor iz kamenjara kojem je poskok najbolji prijatelj ponašati civilizovano i kulturno.
Ma zalite se kome hocete, kad se ne znate ponasati i nije evropa za vas.