Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
uplati rona prvih 7 dana samo ces pola platito
To je za njega kao meni 20 evra
Jel mu polana ako odmah plati na licu mjesta hahaha
Ma dobar si Ronaldo. I Luka bi tako isto proslavio kad bi nekad gol dao.
Teze se meni od marke odvojit nego njemu platit 20k €🤣🤣🤣
Jeli su rekli u koliko rata treba platit kaznu😂😂😂
Juventus osvaja ligu prvaka
Znači mahanje ćunom nije kažnjivo.
Kakva licemjerna kaznena politika Uefe, sad ce se sponzori takmiciti ko ce mu platiti kaznu. Tako da to znaci da Uefa podrzava takvo ponašanje. Smiješno.
naduvaj se uefooo ronaldooo lavee
Zbog njega i takvih dolaze ljudi na stadione, sponzori, tv prava, jer je jednostavno megapopularan, i neka je tako igracina je, ali s druge strane opet da je to isto uradio Dzeko, Mandzukic ili Jovic dobili bi kazne jer su Balkanjerosi, mrs.
Mislio sam da će ova UEFA mafija ga banovat da ne igra obje tekme da se naštima City-u ili Barçi Liga Prvaka ,ali eto hahaha prva ispravna odluka .#forzajuve