Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
JEDAN ALEKSANDAR JE MORO BITI UBIVEN
Komšije o njemu kažu da je bio fin i lijepo vaspitano dijete. Cijeli kraj je bio ponosan na njega. U školi sve petice, a na klaviru najbolji u svojoj klasi. Bio je aktivista eko pokreta i često je čitao poeziju.
cesto si je znao oduzeti dasak vremena i otputovati negdje gdje bi uzivao u blagodatima prirodnih atrakcija i kulturnih znamenitosti. bio je izuzetno darezljiv, bosnjacima, zidovima, crncima, romima stovise i hrvatima bi znao pomagati u njihovoj nevolji. iako po prirodi sutljiv, nerijetko je znao izreci posalice, kao i saljive dosjetke, koje su nas uvijek nasmijavale.
neka se igraci sazale i neka izgube sad protiv Augsburg da dobijem nesta na kladari
Tooooooooooooooo sestre im ebem
Ko ga *ebe, ne ja
To su pravi a ne kao ovi nasi fulaju koliko su smotani . Nase na trening malo da znaju pucati i da se pobiju ko pravi a ne po bolnicama i stanicama policije poslje traziti pomoc !
za novinare sve vođe
Nedavno sam napisao kad je onaj zvezdin ubijen,a evo i sad tvrdim da je srpska navijacka scena presmijesna,narkodileri,podzemlje,pistolji...sramota za sav navijacki svijet!
majstore, da li ti nekada pogledaš Zvezdin sever? a i takva u globalu navijačka scena u Sr je daleko ispred hr i bih, a ti se uhvatio porediti....
sto uopce znaci "navijacka scena"?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Zelim mu vrlo tesku crnu zemlju
...u srbistanu stanje normalno...
Na istoku nista novo
Čuj podgrupa, grupe navijača. Ovi bolje organizovani nego FS Srbije.
Je li iz podgrupe, odnosno narkokartela Alkatraz?
Cetnici ubili partizana
Jazuk
Masha'Allah :)