Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
e nek se naso bosanac da govori kako svabe nemaju pojma o nogometu....barba se\'r\'es....
SERGEJA ZA PREDSJEDNIKA OCIJU MI !!! LEGENDARNI KARAKTER NAZALOST NIKAD PROSLAVLJENE GENERACIJE BH NOGOMETA !
Skidam kapu svaka rijec zlata ti vrijedi, pogotovo ovo za beograd. Bio sam i znam kako je Barbarez postupio, ljudina, legenda, heroj. Toliko.
Skidam kapu svaka rijec zlata ti vrijedi, pogotovo ovo za beograd. Bio sam i znam kako je Barbarez postupio, ljudina, legenda, heroj. Toliko.
Barba legendo doce i tvoje vrijeme nemoj da brines,mi u Bosni te cekamo kad tad da zauzmes neku glavnu funkciju u Savezu samo znas kako je treba ovu bandu protjerat,a svi gradani BiH ti daju podrsku tema u Beogradu se nikad nece zaboravit tada si se dokazao kao niko do sada
A tek kod nas....... eeeeeee o_O
LEGENDA BIH FUDBALA . DA HOCE SUSPENDOVATI SAVEZ PA DA DODJU LJUDI POPUT BARBAREZA I CO.