Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
trebali su samo na livadu, i niko ih ne bi dirao ... kad su vec dogvorili
Ovog levata što je parkiro Clio na pješački, garant će odnijeti pauk.
ZLATAN IBRAHIMOVIC EDIN DZEKO srbo-hrvati imate li boljeg trenutno? NEMATE ONDA MIRNI
ajd turski kopilanu brisi, u venama ti tece turska krv, 600 godina karindzanja vam nije bilo malo izgleda
ajd odjeb.i skriveni skutoru, mora da se javljas iz neke vukojebine kamenjarske i sam sebi odgovaras, francuzi su pametni jer su zabranili fasistickoj stoki da se kurci, misle da im je to kutina ili slavonski brod, smece evrope, koja sramota ministar unutrasnjih poslova je rekao da nijedan covjek sa hrvatskim pasosem nece moci u stadion, a ako se na ulici pojavi navijac dinama da se odmah privede u policijsku stanicu, e glupi madjarski konjusari niste vi za evrope
ovom glupanu gore sto se uzima za nekog ko poznaje PSG i kaze da je to fasistcki bolje bi bilo da zacepi gubicu, bio sam 9 godina pretplacen na najjacu tribinu parka princeva Auteil od 1997 do 2005, osim stotinjak huligana sa tribine Boulogne citav park princeva je multiobojen, ima jako puno crnaca i arapa i svih ostalih i ne osjeti se apsolutno nikakav rasizam, jer su ove extremne grupe izbacene sa stadiona, i veceras sam bio na stadionu protiv dinama, cijeli stadion klice imena ibre, matudija hoaroa, bez obzira koje su boje koze ili nacije....cuj normalni ljudi ne idu, stadion je dupke pun svaku utakmicu, a prosjecna cijena je oko 60 eura
udri ga mehmede
u pravu si brate, ocito da nam zavide na nase uspjehe. mi smo danas pretuceni a i vi cete vjerujem biti pretuceni sutra. ovi zeleni gubitnici iz bosne nece nikada to dozivjeti, da ih recimo jedan gospodin parizanin namlati ko konja. cast je to.
Prateci vec godinama ovaj forum, a iz Beograda sam, zakljucio sam da Bosnjaci ekskluzivno, imaju veliku mrnju, ljubomoru i zavist prema Hrvatima i Srbima, a posebno prema Beogradu i Zagrebu, i pokusavaju da osporavaju njihove uspehe, i uvek se uporedjujuci sa Srbima i Hrvatima iz Bosne, i njima pokusavaju da prikazu neku nadmoc, iako u RS nemaju tako nesto recimo, ali je upravo to zanimljivo, kad im spomenes Beograd , Zagreb, Novi Sad i Split, pokusavaju to da osporavaju i kao ono, manisi ti iz Novof Sada ili iz Zagreba, ti si iz Zvornika ili Doboja, tako te fore, svatite nadje se ovde i po neki Srbin i Hrvat iz matica, koji se cude vasom mrznjom, i vasim kompleksima, a prosecan Bosnjak je danas sopingovao u Konzumu, zvao prijatelja preko mtela, pojeo slatkis iz Srbije, popio Hrvatsku vodu, grickao cips iz Srbije, kupio auto preko predstavnistva iz Hrvatske verovatno. Znaci u podredjenom su polozaju, a to ne zele da priznaju sebi i drugima. Pozdrav i za Srbe i Hrvate iz Bosne.
O tome ja pricam, bosnjaka nema nigde, ni u sportu, ni u navijaanju, nigde nih nema, najgori su, al zato znaju drugima u regionu da kenjaju, a najgori su u regionu, u svakom smislu.
Svi mi dobro znamo da su hrvati genocidasi!!!!!
Svaka cast francuzima, ruke vam se pozlatile :)
haj ne rise mate.re ti....
jos nesto, nije Huligan vec Uligan.
ponosim se sto su me nalemali. cujte ne moze to svako, nalemali su me moja katolicka braca francuzi. da su me nag*****, kao neke od nas crovata, bio bi jos sretniji. bice jos prilika jer kazli su mi da je pravo ugodno kad te...znate vec. bok, batina i crovati!
Možeš ti nama sarajlijama lagano povuć ..znaš šta.... I ovo koji vrijedjaju vas su talibani, balavci kao i ti. Udarajte se biće vas manje pa će normalan narod moći da živi.
Ovdje se nema što reći o tučnjavi!Ali zato se može reći o vama sarajlijama!Šta se vi uzdižete?Nemate niti jedan argument da kažete mi smo fajteri ili ultrasi prve klase!Napadate Škripare na tunelu Ivan,njih dvadesetak,tučete pet simpatizera Goška iz Gabele,napadate pet vojvoda iz Doboja,vas petsto se tuče sa četrdesetak torcidaša,koji vam stanu na crtu usred Sarajeva,pa onaj frajer sa remenom se tuče sa vas deset...A vi kad idete u Split,tražite zaštitu još u Hercegovini,ovi horadši dođu na proslavu u Široki jedan im mrtav šest ranjenih,a da negovorimo o pretučenima,bakice vas naganjaju! Šutnja je zlato sulejmančići,vidimo se prvom prigodom,negdje među zgradama...