Nije bilo panike među igračima
0
U trening-kampu Chelseaja eksplodirala dimna bomba
Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
lako je pronaci bombasa,zna se koja imena treba pregledati hehehehehehe
kralju nije tacno, Koke je sinoc javio da je vidio Arduanu na stupu, nema sanse da je mogla prevaliti toliki put..
Proslog vikenda fantasticna tekma, Arsenal-Tottenham 5:2, i ovaj portal ne objavi ni rijec o tome. Sinoc jos bolja tekma, Benfica-Porto 2:3, ma san snova svakog ljubitelja fudbala, zasad najbolja tekma ove godine, i naravno opet ni rijeci. Nevjerovatno...Ali zato trebamo citati o dimnoj bombi na treningu Chelsea.
UDRI IH ROMANE
nisam siguran, al mislim da sam vidio Arduanu sinoc kako oko stamford bridgea ide sa nekom vrstom bombe. Šta je tu bilo kasnije ne znam, al opet kažem nisam siguran
Budale !