Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Oni na ulici a Pique na Shakiri.,.
Nemamo se mi sta javljat, ako je ko primitivan, onda smo to mi..
Prćim te u stau!
Oni koji imalo prate španski fudbal znaju da je Barca i prije imala ovakvih ili sličnih problema, i da ove probleme ne prave pravi navijači Barce, nego jedna manja grupica koja se predstavlja kao \"navijačka\", koja dolazi na pojedine utakmice ili ovakva okupaljanja kako bi napravila nerede .. zato je nekada na vašem mjestu bolje šutit nego pričat gluposti.
zar su i oni huligani
bagra je svugdje bagra
Toliko o tome da smo mi balkanci primitivci...
Et kod nas nebi bilo neki nereda da BiH osvoji svjetsko prvenstvo...pa uvjek se nadju pojedinci koji se napiju ili sta vec..
rulja svugdje ista, tu smo bar izjednačeni sa Evropom tako da možemo što se tiče toga uči u tu Evropu
Sad ce pametne bal!je da pametuju kako su katalonci divljaci ne gledajuci sebe..
Seljoši neiživljeni....
brđani