Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Želite reći huligana a ne navijača. Odavno se ta gamad ne treba nazivati navijačima.
Isto mali miševi :D HAHAHAHA
najjači na ulici jedina grupa koja nikog ne kopira ničije pjesme prava gradska grupa oni zabranjeni belgrade boys torcida split manijaci i mooron boys samo sto mooron boys imaju najbolju ekipu al se nepitaju na tribini nista
po cemu su to oni uljudniji i kulturniji od nas ? svaku tekmu pokazu primitivizam i nacionalizam..
Najjaci su na Balkanu pa ti pricaj sta ho's
Slazem se.zato i kostaju dinamo toliko kazni i zabrana.cega se pametan stidi budala se ponosi.
Vidi novopecenih """ Europljana i Intelektualaca "" Ma dje im je sad drug Tale, da im "" izda potvrdu "" hahahahahahahahahaha.
nisu to ni europljani ni intelektualci nego hrpa baraba i huligana. kako mene nitko ne privodi kad dođem u neku stranu zemlju? neće jer nema razloga za to. ako su privedeni-vjerujem da postoji dobar razlog za to. zato: jedan veliki aferim za bugarsku policiju, a privedene momke treba poslati mjesec dana da rade. manje će im gluposti padati na um!
Ajmo beremo jabuke...dobar dobar...BEREMO JABUKE
Usli Bugari u Sofiju.
Bed Blue Boys ? klix wat r u doin klix sthap
(SRNA)
neka ih ne vraćaju.
Znaci Boysi najjaci, sto su Delije na tribini to su BBB na ulici
Ma navikli su Boysi tuc' cigane :D
PRIKAŽI ODGOVORE (1)