Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nikad ne napisu koja je cijena jbt
cuj nike opremu,a juve ove godine potpisao sa adidasom ugovor
pomislio sam da su im uvalili dzaba robu,ono sto je ostalo u rezervim zalihama od nike
pa kad sve ovo napisaste, što onda ne rekoste kako su se djeca mogla prijaviti na kamp, koliko kamp košta i druge bitne informacije?
taa ce juve, jaca zeljina skola
Ovaj kamp ti je ko nekad na divljem zapadu putujuci cirkuz . Svaka druga sedmica drugi grad , malo se provale i haj dalje.
uce ih da kradu, vazda su to znali
Fino alla fine. Forza Juve!!!
korumpirani sudci ih spojili
obicno prodavanje magle , juventus je imao taj kamp u umagu ..djeca apsolutno nista ne nauce a instruktori su uzasno arogantni i bezobrazni
Ahmet Pasalic je kriv sto je doveo Francusku na Kosevo. Ahmet Pasalic je kriv sto je uveo BiH u Uefa Ahmet Pasalic je kriv sto je doveo Italiju na Kosevo Ahmet Pasalic je kriv sto je doveo reprezentaciju svijeta na Kosevo
SUPER VIJEST, ODLIČNO!
lopuze, klasicno kasiranje roditelja.
+++++FORZAAA JUVEEE ++++