{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


U Sarajevu danas malonogometni turnir sportskih novinara jugoistočne Evrope

F
26.10.2013. u 09:58
2
1
U Sarajevu danas malonogometni turnir sportskih novinara jugoistočne Evrope
2
U Sarajevu danas malonogometni turnir sportskih novinara jugoistočne Evrope
Asocijacija sportskih novinara Federacije Bosne i Hercegovine (ASNFBiH), koja djeluje u sklopu Društva novinara BiH, uz podršku Nogometnog saveza BiH danas organizira malonogometni turnir novinara jugoistočne Evrope.
Riječ je o tradicionalnom takmičenju novinara iz zemalja regiona, a zahvaljujući angažmanu ASNFBiH, BiH je prvi put dobila domaćinstvo takmičenja koje je dosad održano u Crnoj Gori, Bugarskoj i Rumuniji, saopćeno je iz ASNFBiH.

ASNFBiH također organizira seminar o temi ''Sportisti i sportski radnici u borbi protiv huliganizma i nasilja na sportskih terenima u BiH''.

"Raduje me što smo napokon dobili domaćinstvo ovakvog takmičenja. Želim naglasiti da ovo nije privilegija pojedinaca već svih sportskih novinara s kompletnog teritorija BiH", rekao je član Asocijacije sportskih novinara u BiH Sinan Sinanović.

U radu seminara učestvovat će selektor nogometne reprezentacije BiH Safet Sušić, predsjednik NSBiH Elvedin Begić, legenda bh. nogometa Ivica Osim, Refik Šabanadžović, Predrag Pašić, te potpredsjednik FBiH Mirsad Kebo.

Seminar se održava u u hotelu ''Hollywood'', a turnir, na kojem će osim BiH učestvovati selekcije Makedonije, Crne Gore i Srbije, u KSC Ilidža.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Koji nogometni klub iz BiH će najdalje proći u evropskim takmičenjima?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: