Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo Zmajevi. Volimo vas!
Neymar dao 8 golova?? Da li se p*ckica oglasavala u vezi toga??? Bas me zanima sta je imao reci nakon sinocnjeg blama za Brazil, jer je mala BiH gotovo potukla mocni Brazil! Bravo Bosno, ne daj se, mozes ti poraziti i puno vece! Volimo te Bosno!
ivice majke ti se nakaram aha je jes
Bravo zmajevi, vi ste nasa nada!!! Najjaci
Salem Prolić - Krmak
Trebali ste Zahu malo slikat, jbt
pa Prolica treba otjerati kao psa iz FS
e moj švabo, ako te budu vodali prolić i ostala bagra, loše se našem fudbalu piše
Ovaj debeli se razumije u odjeću, ko mara u kriv k_u_r_a_c , pa ne mogu da vjerujem da je ovako obučen otišo tamo! Pa izgleda ko čoban pobjego od čuvanja krava! Od ovog bi bilo dosta sapuna, nema šta! A Žuti je tito, čovjek je dosta bolestan, ali i pored svega sračno se trudi za našu zemlju, MA LJUDINA JE ŽUTI, ko i Pape, svaka im ČAST!
ivice frenkija frankenstajna
A nevidi ja jel igro sinoc Ronaldinjo i Hulk :P
I bodyguard a i Ivica su mogli makar sliceve zakopcat,nebi nista falilo :)
Ovaj debeli ko da pije krv Švabi!
hahahahahahahah,susic kao poplasen,osim isto zombi a onaj glavonja je izgleda pobjegao brajlovicu sa reklame heheheheh
slikali bismo i zahirovica, ali je on iskocio iznad zenice
Nema sta kome biti ni zao ni krivo na momke, srce sinoc k\'o Rusija bilo :)
SAFETE ODLAZI ! SAFETE ODLAZI ! SAFETE ODLAZI ! SAFETE ODLAZI ! SAFETE ODLAZI ! SAFETE ODLAZI ! SAFETE ODLAZI ! SAFETE ODLAZI ! SAFETE ODLAZI ! SAFETE ODLAZI ! SAFETE ODLAZI ! SAFETE ODLAZI ! SAFETE ODLAZI ! SAFETE ODLAZI ! SAFETE ODLAZI ! SAFETE ODLAZI !